GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλβανοί λαθρομετανάστες πίσω από έξι διαρρήξεις στη Σαντορίνη

Στο σπίτι που κατοικούσαν οι δράστες, όπου βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν, τέσσερα κινητά, οκτώ δολάρια, 400 ευρώ και ...



Στο σπίτι που κατοικούσαν οι δράστες, όπου βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν, τέσσερα κινητά, οκτώ δολάρια, 400 ευρώ και ένα ζευγάρι γάντια.
Ξενοδοχεία, σπίτια και καταστήματα στην τουριστική Σαντορίνη βρέθηκαν στο στόχαστρο μιας τετραμελούς σπείρας Αλβανών διαρρηκτών, που πρόλαβαν να διαπράξουν έξι κλοπές μέσα στην τελευταία εβδομάδα πριν οι τρεις από αυτούς πέσουν στα χέρια των ανδρών του αστυνομικού τμήματος Θήρας!

Τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί οδήγησαν στο σπίτι που κατοικούσαν οι δράστες, όπου βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν, τέσσερα κινητά, οκτώ δολάρια, 400 ευρώ και ένα ζευγάρι γάντια.
Εκεί συνελήφθησαν τρία από τα μέλη της σπείρας, ηλικίας 25, 27 και 28 χρόνω, ενώ ένας ακόμα 29χρονος ομοεθνής τους αναζητείται. Και οι τρεις δράστες βρίσκονταν παράνομα στη χώρα, ενώ στην κατοχή του 28χρονου βρέθηκε πλαστογραφημένη άδεια διαμονής με τα στοιχεία του.

Σε βάρος του και σε βάρος του 25χρονου εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης του ανακριτή Νάξου, για διακεκριμένες κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, καθώς φαίνεται ότι το είχαν σύστημα να «χτυπούν» στα τουριστικά νησιά!

Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα κατά περίπτωση για σύσταση και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες κλοπές, πλαστογραφία πιστοποιητικών και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Από τη μέχρι τώρα έρευνα, έχουν εξιχνιαστεί έξι διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή του νησιού, αλλά δεν έχει εντοπιστεί η πλούσια λεία των δραστών που πιθανολογείται ότι φυγαδεύτηκε με το πλοίο της γραμμής. Από ένα σπίτι είχαν κλέψει 8.000 ευρώ και δύο φορητούς υπολογιστές, από ένα ξενοδοχείο 130 ευρώ και ένα φορητό υπολογιστή, από ένα κατάστημα ειδών λαϊκής τέχνης χρυσά και ασημένια κοσμήματα και πολύτιμους λίθους συνολικής αξίας 2.000 ευρώ, από ένα κυλικείο 40 ευρώ, από ένα μίνι μάρκετ κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας κινητής τηλεφωνίας, κούτες με τσιγάρα και χρήματα και από ένα ακόμη σπίτι 30 ευρώ. Οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθεί η συμμετοχή τους και σε άλλες κλοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση