GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Να αποδείξω ότι ανήκω στο ΝΒΑ»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν κρύβει πως μεγάλο του όνειρο είναι να παίξει στο ΝΒΑ, αλλά για να τα καταφέρει θα πρέπει να αποδείξει πως έ...


Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν κρύβει πως μεγάλο του όνειρο είναι να παίξει στο ΝΒΑ, αλλά για να τα καταφέρει θα πρέπει να αποδείξει πως έχει θέση σε αυτό και ο ίδιος το αντιλαμβάνεται, όπως δήλωσε λίγο πριν από το ντραφτ σε αμερικανικό περιοδικό.
«Πάντα ήθελα να παίξω στο ΝΒΑ. Πάντα έλεγα στους γονείς, τους φίλους και τον αδελφό μου ότι μια μέρα θέλω να παίξω στο ΝΒΑ. Σε όλη μου τη ζωή, προσπαθώ να παραμείνω ταπεινός. Ποτέ δεν είπα ότι ανήκω στο ΝΒΑ. Θέλω πρώτα να το αποδείξω. Να πάω στο ΝΒΑ και να δείξω σε όλους ότι αξίζω να βρίσκομαι ανάμεσα στους κορυφαίους. Μόνο τότε θα μπορέσω να πω ότι ανήκω σε αυτή τη λίγκα», δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο περιοδικό Slam, ενώ αναφερόμενος στις διαφορές ανάμεσα στο κολεγιακό μπάσκετ και το επαγγελματικό μπάσκετ στην Ευρώπη, ο Παπαπέτρου είπε:
«Η βασική διαφορά είναι ότι παίζω απέναντι σε παίκτες μεγαλύτερης ηλικίας. Έχω να κάνω με παίκτες 28 και 30 χρονών, με αντιπάλους που έχουν οικογένειες και παιδιά. Ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος αγωνίστηκε στους Χιούστον Ρόκετς, ανήκει επίσης σε αυτή την κατηγορία. Μαθαίνω από αυτούς κάθε μέρα. Νομίζω ότι η εμπειρία είναι μεγάλη υπόθεση σε αυτές τις περιπτώσεις. Σε βοηθάει να βελτιώσεις το παιχνίδι σου».
Ο Ομπιν Γκόπορο, προπονητής του φόργουορντ του Ολυμπιακού στο Highschool Florida Air Academy, δήλωσε: «Δεν θα μου προκαλέσει καμία έκπληξη αν, τελικά, γίνει πικ στο φετινό νταφτ. Αυτό το παιδί είναι πολύ-πολύ ταλαντούχο. Μπορούσε να σουτάρει, να πασάρει, να ντριμπλάρει. Είναι ένας all-around παίκτης, επομένως δεν θα εκπλαγώ αν τον επιλέξει κάποια ομάδα. Είναι ο νούμερο ένας παίκτης μεταξύ όλων όσους έχω κοουτσάρει στην καριέρα μου».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση