GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παππάς: "Είναι δικτατορία που φοράει μανδύα την τσαλακωμένη και υποτιθέμενη απρόσκοπτη λειτουργία της Δικαιοσύνης"

Μιλώντας από το βήμα της Βουλής, ο Χρήστος Παππάς με ειρωνικό τόνο είπε: «Νιώθω ευτυχία που είμαι στη χώρα όπου ο Τσουκάτος, η ...



Μιλώντας από το βήμα της Βουλής, ο Χρήστος Παππάς με ειρωνικό τόνο είπε: «Νιώθω ευτυχία που είμαι στη χώρα όπου ο Τσουκάτος, η Καράμπελα, ο Καρχιμάκης, ο Χριστοφοράκος, ο Κοντομηνάς, όλοι οι καταδικασθέντες για το ομόλογο, ο Φλώρος του σκανδάλουτης Energa hellas power με συνηγόρους τους Βορίδη και Μαρκογιαννάκη είναι ελεύθεροι».

«Την ίδια στιγμή ο αρχηγός του τρίτου κόμματος και τα στελέχη του είναι στη φυλακή. Αυτό είναι κράτος. Η χώρα που όλα είναι πιθανά. Είναι δικτατορία που φοράει μανδύα την τσαλακωμένη και υποτιθέμενη απρόσκοπτη λειτουργία της Δικαιοσύνης.

Θέλω να καταγγείλω την σημερινή διαδικασία της Βουλής ως αντισυνταγματική. Έχω ερμηνείες συνταγματολόγων. Ως πότε κύριοι θα εξευτελίζετε την Δικαιοσύνη; Έχετε απολέσει την δεδηλωμένη του λαού. Έχετε στη φυλακή τον πρόεδρο και τα στελέχη του τρίτου κόμματος στην Ελλάδα με εντολή Σαμαρά».

Ο Χρήστος Παππάς κατήγγειλε την κυβέρνηση και τη Δικαιοσύνη ότι επινόησαν «μια δίωξη εναντίον ενός νομίμου πολιτικού κόμματος, το οποίο συμμετέχει νόμιμα στις εκλογές με απόφαση του Αρείου Πάγου. Τι άλλο θέλετε για να αποδειχθεί ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με πολιτική δίωξη; Υπάρχει ομολογία στελεχών σας, πρόσφατα από τον υπουργό Δικαιοσύνης, υπάρχει ομιλία του Χ. Αθανασίου στην Πάτρα για τη Χρυσή Αυγή», είπε.

Ο Χρήστος Παππάς επικαλέστηκε δήλωση του Χαράλαμπου Αθανασίου ότι «όσοι παραπέμπονται στη Δικαιοσύνη θα πρέπει να έχουν μια δίκαιη πολιτική δίκη» και διερωτήθη: «Υπάρχει πολιτική δίκη στην Ελλάδα; Ας το κάνετε όπως το κάνουν στην Κίνα».

1 σχόλιο

  1. Κοπρόσκυλα πολιτικοί μετατρέψατε τον περίφανο Ελληνικό λαό σε καταθλιπτικό, δυστυχισμένο, ζητιάνο και περίγελως του κόσμου. Τώρα θα τον ελαφρύνετε φορολογικά!!!!!!
    Η κατάρα του θα βαραίνει εσάς και τα παιδιά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση