GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ Γ. Καρατζαφέρης: "Εξαιτίας του Ε. Πανά δεν επέστρεψα στη ΝΔ"

e-μεταφέρει: Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης Σε μια εποχή που οι περισσότεροι πολιτικοί προτιμούν τη σιωπή και το σύνολο των προγραμμάτω...


Σε μια εποχή που οι περισσότεροι πολιτικοί προτιμούν τη σιωπή και το σύνολο των προγραμμάτων της τηλεόρασης βρίσκεται σε φάση καλοκαιρινής ραθυμίας, (με αποτέλεσμα τον αντιπαραγωγικό συνδυασμό της πολιτικής άπνοιας και της τηλεθεατικής κατήφειας), χθες βράδυ ο Γ. Καρατζαφέρης φιλοξενούμενος στις Αντι-Ρήσεις του kontra channel, κάλυψε μία ώρα τηλεοπτικού χρόνου δίνοντας πολλές ειδήσεις.
Ο οικοδεσπότης της εκπομπής, συγγραφέας Αλ. Βέλιος και ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. συνομίλησαν τηλεφωνικά και με τον συνταξιοδοτηθέντα καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Επαμεινώνδα Πανά (που είναι γνωστός στο ευρύτερο κοινό για τις δημοσκοπήσεις που διενεργεί) και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για το κατά πόσο οι σφυγμομετρήσεις μας λένε την αλήθεια.
Τότε, ο Γ. Καρατζαφέρης προέβη σε μία ενδιαφέρουσα αποκάλυψη. Είπε ότι το 2012, βρίσκονταν σε προχωρημένες συζητήσεις για την επιστροφή του στη ΝΔ, όποτε και συνομιλούσε συχνά με τον Πρόεδρό της Α. Σαμαρά. Η ΝΔ, την περίοδο εκείνη, διατηρούσε ένα ποσοστό μόλις της τάξεως του 18-19% και τόσο ο Γ. Καρατζαφέρης, όσο και ο Α. Σαμαράς έβλεπαν πολύ θετικά την συνένωση των πολιτικών δυνάμεών τους. Μία μέρα, λοιπόν, πριν τη συμφωνία, κλείνοντας το τηλέφωνο και λίγο πριν ο Α. Σαμαράς του πει "τα λέμε αύριο από κοντά" για τις τελευταίες λεπτομέρειες, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ -σύμφωνα πάντα με τον ίδιο- είπε στον νυν πρωθυπουργό: "Κάτσε να δούμε και την δημοσκόπηση που βγάζει απόψε ο Πανάς στο EXTRA3 και μιλάμε". Εκείνο το βράδυ, ο καθηγητής παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα, έδωσε ένα ποσοστό 29% δημοφιλίας στις τάξεις της ΝΔ για τη Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ για τον Γ. Καρατζαφέρη η μέτρηση κατέγραψε το -πράγματι ανησυχητικό- 82%."Ε, μετά από αυτό, είπα στους συνεργάτες μου ότι ο Α. Σαμαράς που το είδε -σίγουρα- δεν θα με πάρει αύριο τηλέφωνο. Και πράγματι, έτσι έγινε...."

3 σχόλια

  1. Μεγάαααλη πουτάνα ο πρόεδρος. Ποιος από τους δύο; Και οι δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά μην σε άφηναν να πάρεις τον έλεγχο της αμαρτωλής ΝΔ!!!
    Καλύτερα έτσι, μόνος και καθαρός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣΑΛΕΙΜΕΝΟΣ ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!!!!ΣΔΟΕ ΣΔΟΕ ΣΔΟΕ ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.000.000 ΕΚ ΕΥΡΩ!!!!!!!ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ 1.000.000=340.000.000 EK ΔΡΑΧΜΕΣ!!!!ΒΕΛΓΙΚΗ''OFSHORE ANGOREA'' BRUKSELES AVENUE CHAZAL 145 SCHERBEEK 1030...KWAKKELSTRAAT-5-VILVOORDE''OFSHORE''???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση