GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ματιές» σε Ρέινα από Άρσεναλ

Στο πρόσωπο του Πέπε Ρέινα φαίνεται να έχει καταλήξει ο Αρσέν Βενγκέρ, για να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Λούκας ...



Στο πρόσωπο του Πέπε Ρέινα φαίνεται να έχει καταλήξει ο Αρσέν Βενγκέρ, για να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Λούκας Φαμπιάνσκι.
Ως δεύτερο τερματοφύλακα προορίζει τον Ρέινα ο αλσατός τεχνικός, καθώς θεωρεί πως ο ανταγωνισμός με τον Βόιτσεχ Σέζνι, μπορεί να βοηθήσει την απόδοση και των δύο.

Την αγωνιστική σεζόν που μας ολοκληρώθηκε ο 31χρονος γκολκίπερ αγωνίστηκε στη Νάπολι, πραγματοποιώντας πολύ καλή σεζόν στη Serie A, κατακτώντας μάλιστα, και το κύπελλο Ιταλίας.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με τους «φούριας ρόχας» είναι απίθανο να συνεχίσει την καριέρα του στο «Anfield», λόγω της εκπληκτικής χρονιάς που πραγματοποίησε ο Σιμόν Μινιολέ και πλέον σκέφτεται την επόμενη… μέρα της καριέρας του, με την Άρσεναλ, εφόσον υπάρξει και επίσημη κρούση, να αποτελεί μια επιλογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση