GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρώτη σε παγκόσμιο διαγωνισμό η Νομική Αθηνών!

Η ομάδα των φοιτητών της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κατάφερε να κερδίσει στον Διεθνή Πανεπιστημιακό Διαγωνισμό Εικ...



Η ομάδα των φοιτητών της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κατάφερε να κερδίσει στον Διεθνή Πανεπιστημιακό Διαγωνισμό Εικονικής Δίκης «ELSA Moot Court Competition on World Trade Organization Law», επικρατώντας επί του συνόλου των 117 Πανεπιστημίων που συμμετείχαν από όλο τον κόσμο!

Αντίπαλες ομάδες παγκοσμίως γνωστών πανεπιστημίων, όπως τα American University Washington, University of Geneva, University of Amsterdam, αλλά και το Harvard Universityδεν κατάφεραν να ξεπεράσουν την Ελληνική ομάδα φοιτητών.

Πιο συγκεκριμένα, στον «μεγάλο τελικό» μεταξύ Νομικής Αθηνών και Harvard, οι «Έλληνες φοιτητές έλαμψαν», όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του ELSA (European Law Students’ Association) που διοργάνωσε τους αγώνες!

Η ομάδα της Νομικής αποτελείτο από την Άννα Βεντουράτου, την Περσεφόνη Βερνάδου, τον Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο και τον Παναγιώτη Κυριάκου. Την επιστημονική επίβλεψη και καθοδήγηση είχε ο υπό διορισμό Λέκτορας κ. Αναστασίος Γουργουρίνης, ενώ πολύ σημαντική ήταν και η εμπειρία που μετέφεραν οι: Μαρία Κώτση, Κατερίνα Νικολάου και Κατερίνα Χαραρά, οι οποίες είχαν λάβει μέρος στον αντίστοιχο περσινό διαγωνισμό.
Οι Έλληνες φοιτητές έλαβαν υποτροφίες για την παρακολούθηση των καλοκαιρινών μαθημάτων Διεθνούς Οικονομικού Δικαίου που διοργανώνει ετησίως το World Trade Institute στη Βέρνη, ενώ είχαν και προτάσεις για εργασία από μεγάλες εταιρείες.
Συγχαρητήρια στην Ελληνική Ομάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση