GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Θέλω να μείνει ο Λάζοβιτς»

Την παραμονή του Λάζοβιτς στην Παρτιζάν επιθυμεί ο προπονητής κάτι που κάνει γνωστό και με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της Σερβίας. ...


Την παραμονή του Λάζοβιτς στην Παρτιζάν επιθυμεί ο προπονητής κάτι που κάνει γνωστό και με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της Σερβίας.
«Θα ήθελα να παραμείνει ο Λάζοβιτς», ανέφερε ο Νίκολιτς ο οποίος στη συνέχει εξήγησε και τους λόγους, πλέκοντας το εγκώμιο του μεταγραφικού στόχου της ΑΕΚ.
«Ο Ντάνκο είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας πολύ σημαντικός στο παιχνίδι της Παρτιζάν και ειδικότερα στον τομέα του σκοραρίσματος. Κοιτάξτε και τα αποτελέσματα που είχαμε ως ομάδα με εκείνον στον αγωνιστικό χώρο», πρόσθεσε.
Η ΑΕΚ συνεχίζει τις προσπάθειες για να συμφωνήσει με τον Λάζοβιτς. Μεταξύ των δύο πλευρών δεν υπάρχει συμφωνία, κάτι στο οποίο στέκεται και το σχετικό δημοσίευμα με τις δηλώσεις του Νίκολιτς.
Μάλιστα, αυτό επισημαίνει ότι ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει ταξιδέψει ήδη δύο φορές στο Βελιγράδι για να έχει συνομιλίες με την πλευρά του Λάζοβιτς.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση