GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Δούρου πετάει ο Σγουρός το μπαλάκι με τις μονάδες αποριμμάτων στην Αττική

Το πάγωμα των διαγωνισμών για την κατασκευή νέων μονάδων επεξεργασίας απορριμμάτων στην Αττική (Φυλή, Κερατέα, Γραμματικό) αποφάσισε...


Το πάγωμα των διαγωνισμών για την κατασκευή νέων μονάδων επεξεργασίας απορριμμάτων στην Αττική (Φυλή, Κερατέα, Γραμματικό) αποφάσισε την Τετάρτη ο Ενιαίος Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής μετά από εισήγηση του πρόεδρου του και απερχόμενου περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού.
Όπως εξήγησε ο κ. Σγουρός η αναστολή των διαγωνισμών θα ισχύσει μέχρι την εγκατάταση της νέας διοίκησης του συνδέσμου.
Παράλληλα ανακοίνωσε ότι τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής θα θέσουν στο νέο Υπουργό Εσωτερικών τις παραιτήσεις τους, καθώς δεν μπορεί και δεν πρέπει ο ΕΔΣΝΑ να μείνει για μήνες σε κατάσταση αδράνειας.
«Καλώ τη νέα Διοίκηση να αναλάβει άμεσα τις ευθύνες του Συνδέσμου. Ας περάσουμε πλέον από τη θεωρία στην πράξη. Όλες οι εξαγγελίες και οι διακηρύξεις ήρθε η ώρα να εφαρμοστούν. Η καθημερινότητα του ΕΔΣΝΑ δεν μπορεί να περιμένει. Δεν μπορούμε από τη μία να κατηγορούμαστε εμείς για δημιουργία τετελεσμένων, αν προχωρήσουμε οποιαδήποτε ενέργεια, και από την άλλη να κατηγορούμαστε, για απραξία, αν δεν κάνουμε τίποτα. Τέρμα η διγλωσσία» ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Σγουρός.
«Συμβάσεις όπως είπαν προεκλογικά κάποιοι καλοθελητές δεν έχουν υπογραφεί, ούτε έχουν δημιουργηθεί τετελεσμένα. Τώρα το βάρος της ευθύνης για το αύριο της διαχείρισης των απορριμμάτων πέφτει στους ώμους της νέας διοίκησης» τόνισε χαρακτηριστικά ο απερχόμενος περιφερειάρχης «καρφώνοντας» τη νέα περιφερειάρχη Ρένα Δούρου.
Πηγή: www.protothema.gr

1 σχόλιο

  1. Και πολύ καλά κάνει.Ας λουστούν οι αθηναίοι την άθλια επιλογή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση