GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θαυμάστε το παλικαρά ... που πισώπλατα βαρά!‏

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός Η είδηση… Μόνο αποτροπιασμό και απέχθεια προκαλεί η εικόνα (βίντεο) της απίστευτης βίας που δέχεται μια α...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Η είδηση…
Μόνο αποτροπιασμό και απέχθεια προκαλεί η εικόνα (βίντεο) της απίστευτης βίας που δέχεται μια από τις γυναίκες καθαρίστριες από “άντρες” των ΜΑΤ, ενώ, ο πιο… “άντρας” απ’ όλους, της καταφέρνει πισώπλατα αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι, φορώντας μάλιστα στο χέρι του μια σιδηρογροθιά, που προφανώς χορηγεί το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη… Πηγή www.makeleio.gr
Ο σχολιασμός …
Βλέποντας το βίντεο με αυτό το ύπουλο "ανθρωποειδές" που χτυπάει χωρίς λόγο πισώπλατα μια γυναίκα που παλεύει για το δικαίωμα της να συνεχίσει να εργάζεται για να ζήσει αναρωτιέται κάνεις αν μέσα από την βαριά αστυνομική του πανοπλία έχει "αυτά" που χαρακτηρίζουν έναν "πραγματικό" ... άντρα!
Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια όλα αυτά τα "ανεγκέφαλα" ΜΑνΤρόσκυλα έχουν γίνει οι σύγχρονοι Πραιτοριανοί μιας φασίζουσας ξενόδουλης εξουσίας η οποία στην προσπάθεια της να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των αφεντικών της τα αμολάει σαν λυσσασμένα "σκυλιά" εναντίον του λαού τον οποίο υποτίθεται ότι θα έπρεπε να υπηρετούν.
Ντροπή σου ρε άνανδρε παλικαρά για την προσήλωση σου στο "καθεστώς" και λυπάμαι την μάνα σου (η οποία μπορεί να είναι στην ηλικία της γυναίκας που χτύπησες) για το κ@λ@παιδο που μεγάλωσε!

Υποσημείωση
Ζητώ συγγνώμη για τους χαρακτηρισμούς και την φρασεολογία μου αλλά η πράξη του εν λόγω "τσογλανιού" είναι τόσο αποκρουστική και βάρβαρη που αδυνατώ να τηρήσω την ευπρέπεια του λόγου μου!
e-mail: prevejohn@yahoo.gr
                                                                                                                                                                 ; Το ύπουλο χτύπημα στη Φωτεινή Νικηταρά 10-6-2014 (βίντεο)
https://www.youtube.com/watch?v=MBFjsNxWbYU

6 σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΠΟΥ

    1)ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

    2)ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΤΟ

    3)ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ

    4)ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ λιγα λετε μονο μια ενστανση τα σκυλακια δεν φταινε σε τιποτα ειναι πολυ καλυτερα απο εμας.... Τωρα οσο αφορα τα τσογλανια χμ τους μπατσους αφορα περιμενατε κατι καλυτερο .. Να τα βλεπουμε ολοι εμεις που το αφηνουμε ακομα να συμβαινει
    Ελενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σοβαρος κυριος ο ματατζης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 13 Ιουν 2014 - 12:51:00 μ.μ.

    ωραία!!!!! ΣΚΑΤΟΦΑΣΙΣΤΑΣ μου Φαίνεσαι θα σου έκοβα τον τζαρουκα ΕΎΚΟΛΑ////να κάνω μια ΠΡΌΤΑΣΗ ...να ελεγχτουν ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ --ΠΑΙΔΙΑ--ΓΟΝΕΙΣ--ΑΔΈΛΦΙΑ--ΑΝΙΨΙΆ...και να μείνει ΕΝΑΣ στο δημόσιο ας είναι και πρωθυπουργός όπως ΚΑΙ δεν θα έχει και ΚΑΜΙΆ ΠΡΟΜΗΘΈΑ ΑΠΌ ΤΟ ΔΗΜΌΣΙΟ...εσύ παπάρα 13 Ιουν 2014 - 12:51:00 μ.μ. ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΊΣ!!... ΕΓΩ ΝΑΙ...ΕΣΥ!!!!
    Τα κεφάλια σας κρέμονται...

    Η Ο.Π.Λ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σεκιουριτάς της ΝΕΡΙΤ μαχαίρωσε τον γραμματέα της ΠΟΣΠΕΡΤ!

    «Σεκιουριτάς της ΝΕΡΙΤ μαχαίρωσε αγωνιζόμενο της ΕΡΤ έξω από το Ραδιομέγαρο”. Η είδηση από ταο twitter κάνει το γύρο των ΜΜΕ.

    Όπως πληροφορούν εργαζόμενοι από το ραδιομέγαρο ο σεκιουριτάς πήγε, κατόπιν εντολής, να κατεβάσει τη μαύρη σημαία για τους νεκρούς του αγώνα που έχει τοποθετηθει στο σημείο όπου σκοτώθηκε το καλοκαίρι ο Αχιλλέας Παναγούλης, αλληλέγγυος.

    Ο γενικός γραμματέας της ΠΟΣΠΕΡΤ Γαβριήλ Κασσιμάτης τον πλησίασε για να του πει να μην το κάνει και να γυρίσει πίσω. Τότε ο σεκιουριτάς...
    έβγαλε φαλτσέτα και τον μαχαίρωσε στο χέρι και την παλάμη. Στο σημείο της επίθεσης βρίσκονται γιατροί και δυνάμεις της ΔΕΛΤΑ.

    ΠΌΤΕ ΘΑ ΚΆΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΆ; ...ΜΌΝΟ ΜΕ ΌΠΛΑ ΠΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο 13 Ιουν 2014 - 12:51:00 μ.μ. ΕΙΝΑΙ ... ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΝΕΙ .... ΠΙΑΤΣΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση