GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάλεσμα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ σε συγκέντρωση στο ΥΠΟΙΚ

Κάλεσμα σε συγκέντρωση στις 2 το μεσημέρι στο υπουργείο Οικονομικών απηύθυνε, η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ. «Καλούμε τις νέες και τους νέου...


Κάλεσμα σε συγκέντρωση στις 2 το μεσημέρι στο υπουργείο Οικονομικών απηύθυνε, η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.
«Καλούμε τις νέες και τους νέους να βρεθούν στο πλάι των καθαριστριών. Οι ανάγκες είναι μεγάλες και καθημερινές και λίγες ώρες αλληλεγγύης από τη καθεμία και τον καθένα μας αρκούν για να πολλαπλασιάσουν τη δύναμη του αγώνα», σημειώνεται σε ανακοίνωσή της και τονίζεται:
«Για το δίκιο αυτού του αγώνα, αλλά και για το δικαίωμά μας να ζήσουμε σ’ έναν κόσμο ισότητας και κοινωνικής δικαιοσύνης, για να μη συνηθίσουμε στον τρόμο, δίνουμε κάθε μέρα το παρών δίπλα στις αγωνιζόμενες καθαρίστριες».

Αναλυτικά τι αναφέρει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ:
«Η χθεσινή κατάπτυστη απόφαση του Άρειου Πάγου σε βάρος των καθαριστριών του ΥΠ.ΟΙΚ. δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την ταξική μεροληψία της δικαιοσύνης. Μετά τη δικαίωσή τους από το Πρωτοδικείο, ο Άρειος Πάγος ήρθε να συμμορφωθεί με τις επιταγές της κυβέρνησης και του Υπουργείου, για ν’ ακολουθήσει, άλλη μια φορά, η αστυνομική καταστολή, για να στείλει κι άλλες αγωνιζόμενες στο νοσοκομείο με την ψευδαίσθηση ότι έτσι θα σπάσει τον αγώνα.
Ακόμα κι έτσι, όμως, δεν κάμπτεται το αγωνιστικό ηθικό αυτών των γυναικών που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην πρωτοπορία του εργατικού και λαϊκού κινήματος. Ο αγώνας τους έχει γίνει ήδη φάρος για όλους τους αγωνιζόμενους, για τους σχολικούς φύλακες, τους εκπαιδευτικούς, τους διοικητικούς υπαλλήλους που ξαναρχίζουν δυναμικές κινητοποιήσεις. Αυτόν τον αγώνα πρέπει να τον περιφρουρήσουμε και να το διαφυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού γιατί μας δείχνει το δρόμο.
Καλούμε τις νέες και τους νέους να βρεθούν στο πλάι των καθαριστριών. Οι ανάγκες είναι μεγάλες και καθημερινές και λίγες ώρες αλληλεγγύης από τη καθεμία και τον καθένα μας αρκούν για να πολλαπλασιάσουν τη δύναμη του αγώνα.
Για το δίκιο αυτού του αγώνα, αλλά και για το δικαίωμά μας να ζήσουμε σ’ έναν κόσμο ισότητας και κοινωνικής δικαιοσύνης, για να μη συνηθίσουμε στον τρόμο, δίνουμε κάθε μέρα το παρών δίπλα στις αγωνιζόμενες καθαρίστριες.
Να είμαστε όλοι/ες σήμερα στις 14.00 στο Υπ. Οικονομικών για να ενώσουμε τις φωνές μας ενάντια στη μνημονιακή βαρβαρότητα».
Πηγή: www.real.gr

1 σχόλιο

  1. Σεκιουριτάς της ΝΕΡΙΤ μαχαίρωσε τον γραμματέα της ΠΟΣΠΕΡΤ!

    «Σεκιουριτάς της ΝΕΡΙΤ μαχαίρωσε αγωνιζόμενο της ΕΡΤ έξω από το Ραδιομέγαρο”. Η είδηση από ταο twitter κάνει το γύρο των ΜΜΕ.

    Όπως πληροφορούν εργαζόμενοι από το ραδιομέγαρο ο σεκιουριτάς πήγε, κατόπιν εντολής, να κατεβάσει τη μαύρη σημαία για τους νεκρούς του αγώνα που έχει τοποθετηθει στο σημείο όπου σκοτώθηκε το καλοκαίρι ο Αχιλλέας Παναγούλης, αλληλέγγυος.

    Ο γενικός γραμματέας της ΠΟΣΠΕΡΤ Γαβριήλ Κασσιμάτης τον πλησίασε για να του πει να μην το κάνει και να γυρίσει πίσω. Τότε ο σεκιουριτάς...
    έβγαλε φαλτσέτα και τον μαχαίρωσε στο χέρι και την παλάμη. Στο σημείο της επίθεσης βρίσκονται γιατροί και δυνάμεις της ΔΕΛΤΑ.

    ΠΌΤΕ ΘΑ ΚΆΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΆ; ...ΜΌΝΟ ΜΕ ΌΠΛΑ ΠΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση