GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πριν Λίγο: Νεαρός δικυκλιστής στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο στο Ηράκλειο

Τροχαίο ατύχημα με θύμα ένα νεαρό δικυκλιστή σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο Ηράκλειο. Συγκεκριμένα το ατύχημα, στο οποίο ενεπ...



Τροχαίο ατύχημα με θύμα ένα νεαρό δικυκλιστή σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο Ηράκλειο. Συγκεκριμένα το ατύχημα, στο οποίο ενεπλάκησαν ένα σταματημένο τζιπ και μια μηχανή εν κινήσει, με αποτέλεσμα το τραυματισμό του νεαρού δικυκλιστή, σημειώθηκε στην περιοχή του Ατσαλένιου.

Ειδικότερα το ατύχημα έγινε όταν η γυναίκα οδηγός του τζιπ άνοιξε την πόρτα του οχήματος με αποτέλεσμα το διερχόμενο από το δρόμο μηχανάκι να πέσει πάνω στην πόρτα και ο οδηγός του να βρεθεί στο οδόστρωμα.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου και μετέφερε τον τραυματία στο εφημερεύον νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με πληροφορίες η ζωή του νεαρού δεν διατρέχει κίνδυνο καθώς τα τραύματα που προκλήθηκαν απο την πτώση είναι εξωτερικά.

prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση