GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Είμαι σχεσάκιας»

Ανασφαλής ως άνθρωπος δηλώνει η Αθηνά Οικονομάκου η οποία δεν κρύβει ότι κάνει ψυχανάλυση με επαγγελματία προκειμένου να απαλλαγεί α...


Ανασφαλής ως άνθρωπος δηλώνει η Αθηνά Οικονομάκου η οποία δεν κρύβει ότι κάνει ψυχανάλυση με επαγγελματία προκειμένου να απαλλαγεί από τα κακώς κείμενα της ζωής της και του εαυτού της.
«Οφείλω να ομολογήσω πως η πιο μακροχρόνια σχέση μου κράτησε τρία χρόνια και ήταν πριν γίνω αναγνωρίσιμη. Γενικότερα, όμως, είμαι σχεσάκιας. Δεν μου αρέσει το φλερτ και το παιχνίδι, μου δημιουργεί άγχος και κουράζομαι. Επιλέγω τη σταθερότητα. Η μοναξιά με τρομάζει, τόσο στον ερωτικό όσο και στο φιλικό τομέα. Μπορώ να είμαι πιο δημιουργική όταν είμαι σε σχέση» δήλωσε η ηθοποιός στο people.
Και συνέχισε: «Σε ερωτικό επίπεδο, έχω κάνει συμβιβασμούς για να μην είμαι μόνη. Ήμουν, δηλαδή, σε σχέση μόνο και μόνο επειδή κάποιος έτυχε να βρεθεί στο δρόμο μου κι εγώ ένιωθα την ανάγκη να γραπωθώ απ» αυτόν για να μην είμαι μόνη. Ενώ, λοιπόν, είχα στο μυαλό μου το concept της τελειότητας, δεν είχα αυτοεκτίμηση. Λόγω ανασφάλειας, έβρισκα ανθρώπους που πίστευα ότι ήταν κατάλληλοι για μένα, αλλά στην πορεία αποδεικνύονταν το αντίθετο. Δεν το μετανιώνω, γιατί απ» όλα κάτι πήρα και έμαθα. Τώρα, όμως, κάνω επιλογές που μου αξίζουν και τις θέλω πραγματικά. Έχω περισσότερες απαιτήσεις από τους άλλους και διεκδικώ όλο και περισσότερα».
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση