GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων στη Ροδόπη

Μεγάλο… πελατολόγιο φαίνεται πως είχε ένας 63χρονος λαθρέμπορος τσιγάρων που είχε εγκαταστήσει πάγκο στο χώρο της λαϊκής αγοράς της ...


Μεγάλο… πελατολόγιο φαίνεται πως είχε ένας 63χρονος λαθρέμπορος τσιγάρων που είχε εγκαταστήσει πάγκο στο χώρο της λαϊκής αγοράς της κοινότητας Σώστη στη Ροδόπη! Ωστόσο, δεν είχε προλάβει να πουλήσει μεγάλο μέρος από τη λαθραία πραμάτεια του όταν τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί.
Οι άνδρες της Ασφάλειας Κομοτηνής που είχαν πληροφορίες για τη δραστηριότητα του 63χρονου, τον εντόπισαν στο σημείο όπου περίμενε τους υποψήφιους αγοραστές και του φόρεσαν χειροπέδες. Στην κατοχή του κατέσχεσαν 1.626 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί και δεν έφεραν την απαραίτητη ταινία.
Ο δράστης, που είχε προλάβει να εισπράξει 50 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν, είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα. Οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης με την κατηγορία της λαθρεμπορίας, ενώ τα λαθραία πακέτα τσιγάρων εστάλησαν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον καταλογισμό φόρων και δασμών.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση