GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η αρνητική σκέψη αλλάζει τη δομή του νερού»

Η γνωστή ηθοποιός Gwyneth Paltrow αποκάλυψε πως πιστεύει σε μία θεωρία σύμφωνα με την οποία το νερό έχει… αισθήματα! Η 41χρονη έγρα...


Η γνωστή ηθοποιός Gwyneth Paltrow αποκάλυψε πως πιστεύει σε μία θεωρία σύμφωνα με την οποία το νερό έχει… αισθήματα!
Η 41χρονη έγραψε στο blog της ότι ήταν ενθουσιασμένη από τη δύναμη της ανθρώπινης συνείδησης. Συνέχισε, εξηγώντας πως η ίδια υποστηρίζει μια θεωρία που ανέπτυξε ο ιάπωνας επιχειρηματίας και συγγραφέας Masaru Emoto.
Ο Masaru Emoto είχε εκδώσει ένα βιβλίο με τίτλο «Τα Κρυφά Μηνύματα στο Νερό» που μιλάει σχετικά με τον τρόπου που η ανθρώπινη συμπεριφορά οδηγεί σε αλλαγές της δομής του νερού!
«Διάβαζα για καιρό το βιβλίο του Dr. Emoto σχετικά με το πώς η αρνητική σκέψη αλλάζει τη δομή του νερού», έγραψε η Gwyneth Paltrow. «Πώς τα μόρια συμπεριφέρονται διαφορετικά ανάλογα με τις λέξεις ή τη μουσική που υπάρχει γύρω τους». «Είμαι εντυπωσιασμένη από την αναπτυσσόμενη επιστήμη πίσω από την ενέργεια της συνείδησης και των επιπτώσεων που έχει στην ύλη», πρόσθεσε.
Όπως είναι φυσικό, οι θεωρίες του Emoto έχουν απορριφθεί από την επιστημονική κοινότητα καθώς παραβιάζουν τις βασικές αρχές της φυσικής, σημειώνουν οι International Business Times.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση