GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανατροπή δεδομένων με Πράνιτς

Αρνητικό ήταν το κλίμα για τον Ντάνιελ Πράνιτς μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει και αναφέρθηκε στο ποσό (150.000 ευρώ) που χρει...



Αρνητικό ήταν το κλίμα για τον Ντάνιελ Πράνιτς μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει και αναφέρθηκε στο ποσό (150.000 ευρώ) που χρειάζεται να καταβάλει μία ομάδα για να τον αποκτήσει, όταν ζήτησε μικρή αύξηση στις απολαβές του και εισέπραξε την αρνητική απάντηση του Παναθηναϊκού.

Παρότι ο Κροάτης μέσος βρίσκεται στην άλλη άκρη της Γης με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, φαίνεται ότι στο μυαλό του είναι το «τριφύλλι» και, μάλιστα, είχε επαφές με διάφορους ανθρώπους της ομάδας (μεταξύ αυτών και ο Γιάννης Αναστασίου), οι οποίοι του εξήγησαν το λάθος του.

Πιθανότατα η αλλαγή στη στάση του διεθνούς χαφ να οφείλεται στο γεγονός ότι θα χάσει την α’ φάση του Μουντιάλ και γνωρίζει ότι πολύ δύσκολα θα βρει ομάδα που να του δίνει όσα ζητάει.

Από ό,τι φαίνεται πλέον υπάρχει κοινή επιθυμία από τις δύο πλευρές να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και όλα δείχνουν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα προς συζήτηση.

Από εκεί και πέρα, εντός της εβδομάδας αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο «τριφύλλι» για το θέμα του κεντρικού αμυντικού. Ο Νίκος Νταμπίζας, σε συνεργασία με τον Αναστασίου, έχουν ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις στόπερ για τον αντικαταστάτη του Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να κλείσουν τον έναν από τους δύο, περιμένοντας μήπως υπάρξει κάποια εξέλιξη στο θέμα του Κροάτη και τελικά μείνει στην ομάδα, όποτε δεν θα χρειαστεί να κινηθεί για τον άλλον υποψήφιο μεταγραφικό στόχο για την ενίσχυση στα μετόπισθεν.

Παράλληλα, στον Παναθηναϊκό είχαν νέα επαφή με τη διοίκηση της Νιούκαστλ για τον Μεχντί Αμπέντ, ασκώντας πίεση στον βρετανικό σύλλογο να αφήσει τον Αλγερινό χαφ να μείνει στην ομάδα. Αυτή την εβδομάδα ίσως να υπάρξουν ανακοινώσεις και για την παραμονή του Ζέκα, με τον οποίο οι συζητήσεις είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Εν τω μεταξύ, ο Εμάνουελ Πόγκατετς και ο Σεμπάστιαν Πρεντλ έχουν προταθεί στον Παναθηναϊκό, ο οποίος τους αξιολογεί και θα προχωρήσει μόνο αν δει ότι ταιριάζουν (εκτός από οικονομικής άποψης) στο αγωνιστικό του πλάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση