GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λάρνακα: «Βάπτισμα του πυρός» για νέους φοιτητές Ιατρικής

Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρνακας υποδέχθηκε τους πρώτους φοιτητές της Ιατρικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στη β...


Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρνακας υποδέχθηκε τους πρώτους φοιτητές της Ιατρικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στη βάση εγκεκριμένου προγράμματος για την έναρξη της άσκησής τους.
Στο χαιρετισμό του ο Δρ. Μαρκουλλής ανέφερε ότι από σήμερα αρχίζει «την κλινική εξάσκηση των νυν πρωτοετών φοιτητών της στο «Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας/Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου» οι οποίοι και θα πάρουν το «βάπτισμα του πυρός» στα νεκροτομεία του κράτους και στους θαλάμους των Νοσοκομείων».
Ο κοσμήτορας πρόσθεσε πως «η εγγύηση της επιτυχίας του παρόντος προγράμματος εστιάζεται στο γεγονός ότι η Σχολή είναι εκ προοιμίου προικισμένη με την πιο ευρεία εκπαιδευτική εμπειρογνωμοσύνη που διαθέτουν μόνο μερικοί κολοσσοί στο χώρο της ιατρικής επιστήμης και παιδείας.
Η Σχολή ανήκει στο «Διεθνές Δίκτυο Πανεπιστημίων Laureate» με μια τεράστια συσσωρευμένη εμπειρία και αξεπέραστη γνώση στην παγκόσμια παιδεία και ιατρική με τα οποία την κληροδότησε πλουσιοπάροχα η Laureate».
Η Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου άρχισε να δέχεται για δεύτερη κατά σειρά χρονιά, νέους υποψηφίους στο πρώτο ακαδημαϊκό έτος του προγράμματος ιατρικής με φοιτητές από όλο τον κόσμο προερχόμενους από χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Ινδία, αραβικά και αφρικανικά κράτη, το Ισραήλ, τη Ρωσία, την Ελλάδα και την Κύπρο.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση