GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρέθυμνο: Σε χωράφι έκρυβαν χασίς και ζυγαριές

Στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι διακινητές ηλικίας 39 και 20 χρόνων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 63 γραμμάρια ακατέργαστης ...


Στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι διακινητές ηλικίας 39 και 20 χρόνων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 63 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης κι έτσι συνελήφθησαν και το όχημά τους κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών, μαζί με 460 ευρώ που είχαν μαζί τους.
Από την προανάκριση αποκαλύφθηκε η «καβάντζα» όπου έκρυβαν άλλα 630 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές, που επίσης κατασχέθηκαν και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου ο οποίος τους άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
*** Η σύλληψη δυο νεαρών Ελλήνων ηλικίας 18 και 19 χρόνων με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, όταν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν έλεγχο στο αυτοκίνητό τους το οποίο κατασχέθηκε, οδήγησε στον εντοπισμό του προμηθευτή τους.
Ο 20χρονος Αλβανός συνελήφθη μετά από έρευνα στο σπίτι του όπου βρέθηκαν ναρκωτικά και σύνεργα χρήσης και οδηγήθηκαν όλοι μαζί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.
Συνολικά, κατασχέθηκαν 24,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και η μοτοσικλέτα του αλλοδαπού.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση