GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αύριο τα εγκαίνια της της Πύλης - Πόλου του Ανοιχτού Πανεπιστημίου στην Τρίπολη!

Το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο θα έχει πλέον παρουσία και στην Τρίπολη και πλέον είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του στην Α...



Το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο θα έχει πλέον παρουσία και στην Τρίπολη και πλέον είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του στην Αρκαδική Πρωτεύουσα!
Για το λόγο αυτό ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης παραχώρησε συνέντευξη τύπου, όπου τόνισε τη αυτής της νέας δομής που θα λειτουργήσει την πόλη μας και θα προσφέρει πολλά τόσο στην Τρίπολη όσο και γενικότερα στην περιφέρεια Πελοποννήσου.
Το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο θα στεγαστεί στο Πετροπούλειο κληροδότημα, στην πλατεία Πετρινού, εκεί όπου την Παρασκευή 20 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της Πύλης – Πόλου του Ε.Α.Π.. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 7:30 μ.μ. στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο και θα συνεχιστεί στο Πετροπούλειο.
Στόχος της Πύλης είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των φοιτητών της περιφέρειας, καθώς στην Τρίπολη θα γίνεται όλη η γραφειοκρατική δουλειά και κάποια μαθήματα.
Επίσης, υπάρχει η σκέψη για το σκοπό των μαθημάτων ναπαραχωρούνται και κάποιοι άλλοι δημοτικοί χώροι, όπως το Πνευματικό κέντρο.
Επιπλέον θα γίνονται κατά καιρούς ημερίδες και σεμινάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση