GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζαμτζής: Να δεσμευτεί ξεκάθαρα η κυβέρνηση για τους ένστολους

Να λάβει ξεκάθαρη θέση για την αποκατάσταση των αμοιβών των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας κάλεσε την Πέμπτη  την κ...



Να λάβει ξεκάθαρη θέση για την αποκατάσταση των αμοιβών των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας κάλεσε την Πέμπτη  την κυβέρνηση ο βουλευτής της ΝΔ, Ιορδάνης Τζαμτζής.
Την Τετάρτη, ο κ. Τζαμτζής και τέσσερις ακόμα βουλευτές της ΝΔ, απείλησαν να καταψηφίσουν την τροπολογία για την αποκατάσταση των αμοιβών των δικαστικών λειτουργών εάν δε συμπεριληφθούν σε αυτή οι ένστολοι.

Μιλώντας σήμερα στο Mega, ο βουλευτής κάλεσε την κυβέρνηση να δεσμευτεί ξεκάθαρα, πως θα προχωρήσει σε αντίστοιχη ρύθμιση όταν καθαρογραφεί η απόφαση του ΣτΕ που δικαιώνει ένοπλες δυνάμεις και σώματα ασφαλείας.

Ο κ. Τζαμτζής δήλωσε ότι ο ίδιος και τέσσερις συνάδελφοί του δεν έχουν πρόβλημα με την αποκατάσταση των αμοιβών των δικαστικών, αλλά θέλουν να γίνουν αντίστοιχες κινήσεις και για άλλους κλάδους που έχουν δικαιωθεί δικαστικά.

1 σχόλιο

  1. Όταν βλέπεις όλοι οι μεγαλοκαναλαρχες να δίνουν τα ρέστα τους υπέρ Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ απροκάλυπτα τα πράγματα για τον λαό είναι τραγικά...

    Συμφέροντα λαμογιων μεγαλονταβατζηδων και λάου δεν συμβιβαζονται πάρτε το χαμπάρι και ας αφήσουν της παπαριες μερικοί στην Ν.Δ ,όταν στις ηλικίες μέχρι 50 είσαι 3-4 μονάδες πάνω από την Χ.Α και σε στηρίζουν τα γερόντια άνω το 65 40% είσαι χαμένος από χέρι.

    Κατάκλεψαν την Ελλάδα τα λαμόγια και είναι όλοι εξω επιχειρηματιες, πολιτικοί και για επιβραβεύσει τον δικαστών τους επαναφέρουμε και τους μισθούς σε επίπεδα ρου 2012 επειδή έκαναν καλά την δουλειά τους... είναι όλοι έξω,να μην τους αναφέρω είναι τόσοι πολλοί,αίσχος κύριοι κατάκλεψαν όλοι και είναι όλοι με τις βιλλαρες και γλεντανε τα λεφτά του μακακα του Ελληνα που πληρώνει τους τραπεζίτες για να κάνουν δημόσιες σχέσεις να μοιράζουν εκατομμύρια ευρώ ακόμα και σήμερα στα Μ.Μ.Ε σε δάνεια και διαφημίσεις..

    Στους μικρομεσαιους για να δώσουν 30 χιλιάρικα τους ζητάνε την μάνα τους και τον πάτερα τους,δεν σώζεται μάγκες η κατάσταση δεν έχουν και πάρτε το χαμπάρι τους γεννετικους αδένες κανένας να κάνει κάτι για τον κόσμο και να τα βάλει με τους νταβατζήδες και τα κομματοσκυλα που λιμενονται το δημόσιο λες και είναι μαγαζί του πάτερα τους..

    Και τελειώνει και το μουντιάλ!!τι θα λένε ΜΕΤΑ ο Οικονομεας, ο Καμπουρακης, ο Παπαδάκης, ο ΛυρωτζηΟικονομουΑυτιας!!! Μαλάκες δημοσιογραφοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση