GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στόχος να μπορέσει να προωθήσει το τουριστικό προϊόν της Κρήτης στην Αμερική

Την ευχάριστη έκπληξη στους τουριστικούς παράγοντες της Κρήτης μπορεί να αποτελέσει η αμερικανική αγορά. Μάλιστα, ο κ. Τριβιζά...



Την ευχάριστη έκπληξη στους τουριστικούς παράγοντες της Κρήτης μπορεί να αποτελέσει η αμερικανική αγορά.
Μάλιστα, ο κ. Τριβιζάς βρέθηκε και στο Ρέθυμνο το Σάββατο, όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει στους ξενοδόχους του νομού.

Πιο συγκεκριμένα όπως δήλωσε ο κ.Τριβιζάς, κύριο μέλημα του είναι να περαστεί το εξής μήνυμα: «Nα δουλέψουν όλοι μαζί, όλη η Κρήτη, ούτως ώστε να μπορέσει να προωθήσει το τουριστικό προϊόν της στην Αμερική. Ήρθαμε να πούμε ποιες είναι οι τάσεις του Αμερικανού τουρίστα και τι χρειάζεται ο Αμερικανός τουρίστας απ’ τον προμηθευτή. Όσα περισσότερα μάθει ο προμηθευτής για το τι θέλει ο πελάτης τόσο πιο εύκολα μπορεί να τον κάνει δικό του. Ο Αμερικανός λοιπόν ζητάει πάνω απ’ όλα καθαριότητα και καλό σέρβις. Έτσι έχει μάθει στην καθημερινότητά του και παρέχοντάς του αυτά, ο προμηθευτής τον έχει κερδίσει».

Παράλληλα ο κ. Τριβιζάς τόνισε πως η ηλεκτρονική γενιά θα μπορέσει να μεταφέρει το μήνυμα και σε άλλες χώρες ενώ η συνεργασία της παλαιάς με την νέα γενιά θ’ αποφέρει στο μέγιστο βαθμό εάν πραγματοποιηθεί. Πρόσθεσε επίσης πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον απ’ την πλευρά των Αμερικανών τουριστών προς την Ελλάδα και συγκεκριμένα προς την Κρήτη και το μόνο που απομένει είναι να το εκμεταλλευτούν σωστά οι ντόπιοι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το προφίλ του αμερικανού τουρίστα είναι διαφορετικό από αυτό του Ευρωπαίου. Πρόκειται, όπως τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου ξενοδόχων Ρεθύμνου, Μανώλης Τσακαλάκης, για έναν τουρίστα ο οποίος έχει στη διάθεση του λιγότερες ημέρες διακοπών, όμως ξοδεύει περισσότερα χρήματα γι’ αυτές. Επιπλέον, έχει τη διάθεση να ζήσει τον ελληνικό τρόπο ζωής, να γνωρίσει τον πολιτισμό και την κουλτούρα της χώρας και του νησιού. Είναι προφανές ότι είναι δύσκολο η Κρήτη να γίνει ένας αποκλειστικός τόπος προορισμού των Αμερικανών, όμως είναι σίγουρο ότι μπορεί να πάρει ένα κομμάτι της πίτας της αμερικανικής αγοράς, μέσω του αεροδρομίου των Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση