GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόγνωση καιρού για σήμερα Σάββατο

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Κατά τις μεσημβρινές και απογευματινες...



Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Κατά τις μεσημβρινές και απογευματινες ώρες αναμένονται...
σποραδικές βροχές ή καταιγίδες στα βόρεια καθώς και στα ορεινά της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας.
Στην Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και τις μεσημβρινές και απογευματινες ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, ενώ είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινες ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη καθώς και στα υπόλοιπα κυρίως ορεινά. Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρος, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο τις μεσημβρινές και απογευματινες ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Οι άνεμοι πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο τις μεσημβρινές και απογευματινες ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Θεσσαλίας και της ανατολικής Στερεάς. Οι άνεμοι πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 που βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινες ώρες στην Κρήτη. Οι άνεμοι πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινες ώρες στα βόρεια. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Στην Κεφαλλονιά ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία κυμαίνεται από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Κυριακή στην ανατολική ηπειρωτική χώρα αναμένονται τοπικές νεφώσεις κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινες ώρες οπότε θα σημειωθούν σποραδικές βροχές ή πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα βορειοανατολικά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση