GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

«Παρελθόν» φαίνεται πως αποτελούν οι χαμηλές θερμοκρασίες και οι άνεμοι των προηγούμενων ημερών σύμφωνα με το δελτίο πρόβλεψης ...



«Παρελθόν» φαίνεται πως αποτελούν οι χαμηλές θερμοκρασίες και οι άνεμοι των προηγούμενων ημερών σύμφωνα με το δελτίο πρόβλεψης της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας...

Ωστόσο, το μεσημέρι και το απόγευμα στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, αλλά και στη Θράκη αναμένονται σποραδικές βροχές και καταιγίδες, ενώ ενδέχεται επίσης να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά της υπόλοιπης χώρας.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και ο υδράργυρος θα δείξει από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στις παραθαλάσσιες περιοχές η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινες ώρες με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινες ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινες ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και είναι πιθανόν να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ
Θερμοκρασία: από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινες ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά.

Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ .
Θερμοκρασία: από 14 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.


Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα βόρεια.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πρόσκαιρα 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυριακή
Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος. Βαθμιαία στα ηπειρωτικά και την Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν παροδικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινες ώρες.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει κάποια αξιόλογη μεταβολή.

Δευτέρα
Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με παροδικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση