GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δυστύχημα στα Τρίκαλα με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία

Απίστευτο χτύπημα της μοίρας για δύο Τρικαλινούς φίλους με τον ένα να χάνει την ζωή του και τον άλλο να χαροπαλεύει... Όπως απ...



Απίστευτο χτύπημα της μοίρας για δύο Τρικαλινούς φίλους με τον ένα να χάνει την ζωή του και τον άλλο να χαροπαλεύει...
Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε σήμερα λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, στην Ε.Ο. Δενδροχωρίου-Πρίνους, ο 24χρονος Τρικαλινός Ευάγγελος Μπικοράρος του Χρήστου, οδηγός και μέτοχος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων, όταν η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε με Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο που μετέφερε εμπόρευμα και οδηγούσε 31χρονος από τον Πρόδρομο Τρικάλων.
Αμέσως στο σημείο έσπευσε περιπολικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τον άτυχο νεαρό στο Νοσοκομείο όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ ο 31χρονος οδηγήθηκε και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων.

Στο Νοσοκομείο Τρικάλων έσπευσε με το άγγελμα του θανάτου του 24χρονου και ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων Βασίλης Τζατζάκης.

Μισή ώρα αργότερα η ατμόσφαιρα στο Νοσοκομείο Τρικάλων γινόταν ακόμα πιο βαριά καθώς μεταφέρονταν σοβαρά τραυματισμένος επίσης από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στον Παραπόταμο, 35χρονος, φίλος του νεκρού, ο οποίος με το άγγελμα του θανάτου του φίλου του μεταβαίνοντας στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος, οδηγώντας μηχανάκι το οποίο συγκρούστηκε με τρακτέρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση