GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πραντέλι: Επικό ματς

Απολαυστικό ήταν και για τον Τσέζαρε Πραντέλι το ματς με την Αγγλία. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας μίλησε με τα καλύτερ...

Απολαυστικό ήταν και για τον Τσέζαρε Πραντέλι το ματς με την Αγγλία. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τα «λιοντάρια» και στάθηκε στην απόδοση της δικής του ομάδας μετά τη νίκη με 2-1.

«Ήταν ένα επικό ματς, από τα καλύτερα που έχω ζήσει σαν προπονητής. Καταφέραμε να κερδίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Αγγλία παίζει πολύ μοντέρνο ποδόσφαιρο και έχει γρήγορους παίκτες, αλλά εμείς δείξαμε τις αρετές μας. Δουλέψαμε πολύ καλά στην προετοιμασία κι αυτό φάνηκε. Μπορεί να μην είμαστε η πιο γρήγορη ομάδα στις αντεπιθέσεις, αλλά έχουμε ποιότητα στο κέντρο και ελέγξαμε το παιχνίδι. Ο Πίρλο έχει την κλάση να κατευθύνει όλη την ομάδα. Πρέπει να σταθούμε και στη φυσική μας κατάσταση. Είδαμε στο δεύτερο μέρος τους παίκτες της Αγγλίας να έχουν κράμπες κι αυτό λέει πολλά. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε την Κόστα Ρίκα γιατί αλλιώς δεν θα έχουμε κάνει τίποτα», τόνισε.

Παράλληλα στάθηκε στις δύσκολες συνθήκες του ματς και το ότι η FIFA δεν έδωσε τη δυνατότητα στους παίκτες να πάρουν ανάσες στη διάρκεια του αγώνα. «Ήταν τρελό να μην έχουμε τάιμ άουτ σε τέτοιες συνθήκες. Αν θέλουν θέαμα, θα πρέπει να δίνουν την ευκαιρία και στους παίκτες να ξεκουράζονται. Ήταν αδύνατο υπό τέτοιες συνθήκες να διατηρήσουν την ίδια ένταση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα», δήλωσε.

Ερωτηθείς για την απόδοση του Μάριο Μπαλοτέλι, απάντησε: «Ο Μπαλοτέλι έδωσε ό,τι είχε και δεν είχε. Όλοι το έκαναν».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση