GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερχονται οι ...υπερμνημονιακοί

Κίμων Μανέτας Πριν χρόνια είχα πει ότι η μασονία είναι ένα νόμισμα με 2 πλευρές. Την δεξιά και την αριστερά. Έφαγα πόρτα απ' τις ταμπ...

Κίμων Μανέτας

Πριν χρόνια είχα πει ότι η μασονία είναι ένα νόμισμα με 2 πλευρές. Την δεξιά και την αριστερά. Έφαγα πόρτα απ' τις ταμπέλες και το φχαριστήθηκα όσο τίποτα άλλο.
Η αντιπαλότητα των 2 πλευρών είναι ένα καλό εφεύρημα ώστε ο κόσμος να αναγνωρίζει είτε στη μια είτε στην άλλη, το σωστό και το λάθος, το δίκαιο και το άδικο κλπ. Σήμερα η μεταπολιτευτική ξεφτίλα αρχίζει σιγά σιγά να ανοίγει τα χαρτιά της και να αποκαλύπτει αυτό που κανείς στο παλαιοκομματικό χώρο δεν θα παραδεχόταν, δηλαδή ότι η συνύπαρξη των 2 πόλων έγκειται σε μια μυστική συμφωνία. Η δεξιά να εξουσιάζει και η αριστερά να διοικεί. Οι αποκαλύψεις του Φωτόπουλου της ΔΕΗ ξεσκεπάζουν το μυστικό πάνω σε μια καλή περίοδο για το ΣΥΡΙΖΑ που ετοιμάζει δήθεν τον Μανωλιό ν αλλάξει ρούχα και μάλιστα σε φυλλάδιο του Ριζοσπάστη.
Γιατί άραγε; διότι απλά δεν γίνεται η αριστερά να εξουσιάζει πάνω σε ένα εδραιωμένο καπιταλιστικό σύστημα που το στηρίζουν άπαντες ακόμα και η αριστερά. Έτσι, στις επόμενες εκλογές, (αν δεν έχουν πέσει κεφάλια μέσα στο καλοκαίρι), η δεξιά θα εξουσιάσει ξανά με νέα σύνθεση που ετοιμάζουν οι υπερμνημονιακοί, δηλαδή οι δήθεν μετανιωμένοι των μνημονίων, αλλά όχι αντιμνημονιακοί.
Τέτοιοι είναι ο Κώστας Καραμανλής, ο Πάνος Καμμένος και όλο το τρελό συνονθύλευμα της διαλυμένης δεξιάς που αγκομαχά για μια θέση στη νέα εποχή κατ εντολή βέβαια της ανώτερης δύναμης των ΗΠΑ.
Ενδιαφέρον θα αποτελέσουν οι εξελίξεις στα θρησκευτικά ζητήματα που θα αναλύσω σε άλλη εκπομπή... μείνετε συντονισμένοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση