GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γραμματεία Αλληλεγγύης του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος

Την Γραμματεία Αλληλεγγύης και Εθελοντικών Οργανώσεων του ΧΡΙ.Κ.Α ανέλαβε η Αναστασία Μανωλοπούλου – Νικολοπούλου, σύζυγος του ...



Την Γραμματεία Αλληλεγγύης και Εθελοντικών Οργανώσεων του ΧΡΙ.Κ.Α ανέλαβε η Αναστασία Μανωλοπούλου – Νικολοπούλου, σύζυγος του Πρόεδρου του Κόμματος, Νίκου Νικολόπουλου, νυν Δημοτική Σύμβουλος Πατρέων και υποψηφία Ευρωβουλευτής με την Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό.
Δεν αποτελεί έκπληξη η ενεργή εμπλοκή της με το κόμμα και κυρίως η ανάληψη αυτής της Γραμματείας, καθώς η ίδια με την ιδιότητα της Πολύτεκνης μητέρας είναι εκλεγμένο μέλος της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος και πρόεδρος της Εξελεγκτικής επιτροπής της Οργάνωσης Πολυτέκνων Πατρών και Περιχώρων.

Επίσης ως μητέρα ΑΜεΑ η Αναστασία Μανωλοπούλου – Νικολοπούλου είναι αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό νομού Αχαΐας και μάχεται επί χρόνια για τις διεκδικήσεις των ατόμων που αντιμετωπίζουν το φάσμα του Αυτισμού.
Τέλος είναι μέλος του Γυναικείου Σωματείου Καλλιπάτειρα και της Λέσχης Πολιτιστικής Παρέμβασης Γυναικών Πάτρας. Ως εκ τούτου ήταν αναμενόμενο να αναλάβει και μάλιστα με ιδιαίτερη ζέση αυτόν τον Τομέα στον οποίο είναι ότι θα αφιερωθεί με πολύ αγάπη.

Η ίδια στη Συνδιάσκεψη του ΧΡΙ.Κ.Α αφού ευχαρίστησε όλους όσους την πρότειναν για αυτήν την τιμητική ανάθεση, μεταξύ άλλων είπε: ‘’Δυστυχώς η Ελλάδα δεν διακρίνεται ως κράτος Πρόνοιας και κοινωνικών παροχών τα προηγούμενα χρόνια. Πολλώ δεν μάλλον με την παρούσα κρίση όταν η λέξη αλληλεγγύη θα αποτελεί καθημερινότητα και οι εθελοντικές οργανώσεις αναγκαστικά θα επωμισθούν μεγάλο μερίδιο του κοινωνικού έργου του Κράτους. Δυστυχώς!...»

1 σχόλιο

  1. ΠΡΟΠΟΣΩΝ ΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΝΔΑΜ ΑΝΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.Ο ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΥΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΤΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση