GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πουλάει το σπίτι και την οικογένεια του… για τον Οτσόα!

Και άλλοι αγάπησαν αλλά δεν έκαναν έτσι… Κάποιοι κάνουν μεγάλα ταξίδια για να την παρακολουθήσουν, άλλοι δίνουν απίστευτα ποσά ...

Και άλλοι αγάπησαν αλλά δεν έκαναν έτσι… Κάποιοι κάνουν μεγάλα ταξίδια για να την παρακολουθήσουν, άλλοι δίνουν απίστευτα ποσά για να την στηρίξουν, ενώ άλλοι μένουν άυπνοι για ώρες για να αγοράσουν ένα εισιτήριο για τον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς.

Κανείς όμως δεν θα πούλαγε… τη μάνα του για να κρατήσει έναν παίκτη του συλλόγου. Μέχρι να εμφανιστεί τουλάχιστον ένας τρελός –με ή χωρίς εισαγωγικά- οπαδός της Αζαξιό ο οποίος δεν συμφωνεί με την ρήση: «Η μάνα είναι μόνο μία».

Ο συγκεκριμένος… υποστηρικτής της γαλλικής ομάδας, βλέποντας τις πολύ καλές εμφανίσεις του Γκιγιέρμο Οτσόα και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι στόχος άλλων ομάδων, αποφάσισε να μην μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Έβαλε αγγελία σε γαλλικό σάιτ, σύμφωνα με την οποία ξεπουλά το σπίτι του και την οικογένεια για το… μικροποσό των 10 εκατομμύρια ευρώ!

Δυστυχώς, δεν φαίνεται και τόσο troll καθώς στην περιγραφή της αγγελίας αναφέρει όλα τα κομφόρ της κατοικίας την οποία πουλά με ότι υπάρχει μέσα.

Πράγμα που σημαίνει,πως πουλάει και την οικογένεια του, δηλαδή την 39χρονη γυναίκα του, τα δύο του παιδιά ηλικίας 14 και 9 ετών αντίστοιχα, καθώς και τη μητέρα του η οποία «εξακολουθεί να είναι πολύ ενεργή παρά τα 79 της χρόνια», όπως λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος!

Τουλάχιστον είναι ειλικρινής καθώς αναφέρει πως χρειάζεται άμεσα τα 10 εκατ. ευρώ, που ζητά για να τα προσφέρει στον Μεξικάνο γκολκίπερ, ο οποίος μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου, μπας και μείνει στην Αζαξιό.

Η τρέλα πάει στα βουνά… και στη Γαλλία!

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση