GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρήκαν την απατεώνισσα που ξάφρισε ηλικιωμένο

Την ταυτότητα μιας από τις δυο απατεώνισσες που ξάφρισαν τις οικονομίες ενός ηλικιωμένου στα Τρίκαλα παριστάνοντας τις υπαλλήλους το...


Την ταυτότητα μιας από τις δυο απατεώνισσες που ξάφρισαν τις οικονομίες ενός ηλικιωμένου στα Τρίκαλα παριστάνοντας τις υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών και στη συνέχεια τον έκλεψαν, ανακάλυψαν οι άνδρες της Ασφάλειας.
Πρόκειται για μια 43χρονη σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να την εντοπίσουν και να ταυτοποιήσουν την άγνωστη μέχρι στιγμής συνεργό της.
Οι δυο γυναίκες είχαν επισκεφθεί στο σπίτι του έναν 83χρονο και τον έπεισαν να τους παραδώσει 2.550 ευρώ, με το πρόσχημα ότι θα διευθετήσουν την εκκρεμή φορολογική υπόθεση του γιου του. Φαίνεται, όμως, πως τα χρήματα δεν τους ήταν αρκετά, γιατί όσο έμειναν στο σπίτι κατάφεραν να αρπάξουν και διάφορα κοσμήματα του ηλικιωμένου!
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση