GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιωάννης Λαγός: "Στήσατε ένα γελοίο πράγμα"

Αμέσως μετά την τοποθέτηση του Νίκου Μιχαλολιάκου, τον λόγο έλαβε ο Ιωάννης Λαγός, ο οποίος στην αρχή αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα...



Αμέσως μετά την τοποθέτηση του Νίκου Μιχαλολιάκου, τον λόγο έλαβε ο Ιωάννης Λαγός, ο οποίος στην αρχή αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα των εκλογών: «Τις εκλογές τις χαρακτηρίσατε ως δημοψήφισμα, τελικά πήρατε 31%. Φύγετε, είστε επικίνδυνοι για τον τόπο. Απορώ με την αριθμητική του καραγκιόζη που χρησιμοποιείτε. Λέτε 23 + 8 =31. Δεν είναι έτσι…Είστε μια θλιβερή κυβέρνηση μειοψηφίας».

Μιλώντας για την προσωπική του δίωξη δήλωσε ότι βρίσκεται άδικα στις φυλακές: «Επί προσωπικού με έχετε άδικα στις φυλακές. Η ψυχή μένει στητή και όρθια. Δεν μπορείτε να μου λυγίσετε την ψυχή ό,τι και αν κάνετε. Είμαι διατεθειμένος να πεθάνω για αυτό. Εσείς ψηφίζετε νομοσχέδια που ξεπουλούν την πατρίδα».
Εν συνεχεία κάλεσε «τους 536.000 Έλληνες και Ελληνίδες που ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή να δώσουν αγώνα για να πέσει η κυβέρνηση».
Ο Γιάννης Λαγός έκανε λόγο για «στήσιμο» των διώξεων και πρόσθεσε: «Δεν το στήσατε με σοβαροφάνεια. Στήσατε ένα γελοίο πράγμα. Βιαστήκατε και νομίζατε ότι θα τρομοκρατηθούν οι χρυσαυγίτες. Πέσατε έξω».
Για τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι του, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα αλλά και την κατηγορία για παράνομη οπλοκατοχή, είπε: «Εκείνη την ημέρα έκαναν έρευνα στο σπίτι μου. Βρέθηκε ένα όπλο που έχω για την ασφάλειά μου. Γι’ αυτό το πιστόλι που έχει βρεθεί με κατηγορείται ότι με αυτό τροφοδοτούσα την εγκληματική οργάνωση. Εμένα που μου είχατε σούρει τόσα πολλά με κατηγορείτε για ένα πιστόλι και δύο φωτοβολίδες. Την επόμενη ημέρα ήρθε πάλι κλιμάκιο στο σπίτι μου. Το διέλυσαν, έσπασαν τοίχους και δεν βρέθηκε τίποτα. Αυτό όμως στην δικογραφία δεν υπάρχει. Η εισβολή στο σπίτι μου δεν υπάρχει».
«Στις 28 Σεπτέμβρη η κατηγορία που υπήρχε είναι ότι εγώ είχα δώσει εντολή στον Πατέλη να δώσει με τη σειρά του εντολή σε άλλον για να σκοτωθεί ο Φύσσας. Θα σας διαβάσω τι είπε η ανακρίτρια Κλάππα στην αίτηση αποφυλάκισης που έκανα: Τιμωρούμαι γιατί είμαι βουλευτής της Χρυσής Αυγής, όχι για ηθική αυτουργία. Εμείς θέλουμε να αποδειχθεί ποιος φταίει για το έγκλημα ποιος. Κάποιοι κάνουν ό, τι μπορούν για να μην μαθευτεί η αλήθεια» συνέχισε.
Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση