GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέος Τοπικός Αντιδήμαρχος στη Νέα Πεντέλη

Την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014 το πρωί σε εθιμοτυπική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητα...



Την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014 το πρωί σε εθιμοτυπική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Πεντέλης, ο απερχόμενος Αντιδήμαρχος κ. Αποστολόπουλος Θεόδωρος παρέδωσε τα καθήκοντα του στον νέο Αντιδήμαρχο κ. Ελευθέριο Κοντουλάκο.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης, παρουσία των εργαζομένων, ευχαρίστησε τον απερχόμενο Αντιδήμαρχο κ. Θεόδωρο Αποστολόπουλο για την συνεργασία, τη λειτουργία του με συνέπεια κατά τη διάρκεια της θητείας του και ευχήθηκε στον νέο Αντιδήμαρχο κ. Κοντουλάκο Ελευθέριο καλή επιτυχία στα καθήκοντά του.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος με εμφαντικό λόγο τόνισε ότι «οι δυσκολίες είναι πολλές και οφείλουμε να εμφυσήσουμε στους εργαζόμενους αίσθημα Ευθύνης, Επαγγελματισμού και Προσφοράς στην υπηρεσία του πολίτη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση