GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Κρατήσαμε ανοικτές τις ελπίδες για πρόκριση»

Το μεγάλο ταξίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην κορυφαία παγκόσμια ποδοσφαιρική συνάντηση στα γήπεδα της Βραζιλίας συν...


Το μεγάλο ταξίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην κορυφαία παγκόσμια ποδοσφαιρική συνάντηση στα γήπεδα της Βραζιλίας συνεχίζεται και οι διεθνείς της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Φάνης Γκέκας και Κώστας Κατσουράνης μοιράζονται με όλους τους Έλληνες φιλάθλους τις σκέψεις και τις εντυπώσεις τους στα blogs τους που φιλοξένει η ιστοσελίδα της Vodafone.
Σήμερα, λίγες ώρες πριν τον κρίσιμο αγώνα εναντίον της Εθνικής Ομάδας της Ακτής Ελεφαντοστού, ο Φάνης Γκέκας μιλάει μέσα από το blog του στην ιστοσελίδα της Vodafone και αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Είμαστε μια ημέρα πριν το ματς-τελικό με την Ακτή Ελεφαντοστού. Το προηγούμενο παιχνίδι με την Ιαπωνία έφερε ένα αποτέλεσμα που μας επέτρεψε να κρατήσουμε ανοικτές τις ελπίδες για πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας όπου όλοι μας δώσαμε το 101% για να τα καταφέρουμε και ευτυχώς ήμασταν και πιο τυχεροί σε σχέση με το πρώτο ματς απέναντι στην Κολομβία όπου όλα μας είχαν έρθει ανάποδα».
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση