GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και του χρόνου στην Ελένη Μενεγάκη ο Βασίλης Καλλίδης

Δεν είναι λίγοι που αυτές τις ημέρες ζουν με το άγχος του τι θα κάνουν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και ποια εκπομπή θα τους φι...



Δεν είναι λίγοι που αυτές τις ημέρες ζουν με το άγχος του τι θα κάνουν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και ποια εκπομπή θα τους φιλοξενήσει, αλλά ανάμεσα σε αυτούς σίγουρα δεν συγκαταλέγεται ο Βασίλης Καλλίδης.
Ο αγαπημένος σεφ θα συνεχίσει για ακόμα μια χρονιά τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη, όπως αποκάλυψαν από κοινού το μεσημέρι της Τετάρτης μέσα από την εκπομπή της.

«Τα κατάφερες, ανεβήκαμε όλοι στις ζυγαριές. Τα κατάφερες επάξια, έχεις δώσει από ένα πεντόκιλο στον καθένα. Στον Γρηγόρη ίσως και κάτι παραπάνω... Αγόρι μου, θέλω να σε ευχαριστήσω εκ μέρους όλων γιατί για άλλη μια χρονιά πραγματικά με τη δική σου συμβολή ενωθήκαμε καταπληκτικά και είχαμε μια πολύ ωραία, ευχάριστη διάθεση όλοι εδώ. Εσύ έβαλες το δικό σου κομμάτι, τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα που σε είχαμε εδώ μας είχε χαρούμενους και καλοταϊσμένους» δήλωσε η 44χρονη παρουσιάστρια, αφού τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία τους. Και συνέχισε: «Και θέλω να σου πω, μιας και φτάσαμε στο τέλος, ότι αυτά που σου έχω πει κατά καιρούς μες στη χρονιά ότι εννοείται πως τα εννοώ 100% και ελπίζω στο ξεκίνημά μας, που δεν ξέρω πότε θα είναι, πως θα είσαι κι εσύ κοντά μας» για να λάβει την απάντηση του Βασίλη Καλλίδη: «Θα είμαι βρε! Γιατί; Περιμένατε να το πω στον αέρα; Αφού το ξέρετε...».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση