GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυστική συνάντηση Σαμαρά-Μπακογιάννη πριν από τον ανασχηματισμό...

Μυστική συνάντηση είχαν ο Αντώνης Σαμαράς με τη Ντόρα Μπακογιάννη στις 12:30 το μεσημέρι  ενώ μετράνε αντίστροφα οι ώρες για την ανακοίνω...

Μυστική συνάντηση είχαν ο Αντώνης Σαμαράς με τη Ντόρα Μπακογιάννη στις 12:30 το μεσημέρι  ενώ μετράνε αντίστροφα οι ώρες για την ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος και εκκρεμεί ο διορισμός του Έλληνα επιτρόπου στην ΕΕ.
Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κράτησε περίπου 40 λεπτά και έγινε στο σπίτι-γραφείο που διαθέτει ο κ. Σαμαράς στην οδό Μουρούζη.
Καμία από τις δύο πλευρές δεν είχε την πρόθεση να δημοσιοποιήσει τη συνάντηση, η οποία αποκαλύφθηκε τυχαία. Πάντως κυβερνητικές πηγές διέψευδαν πως η κ. Μπακογιάννη θα είναι η διάδοχος του Γιάννη Στουρνάρα στο υπουργείο Οικονομικών, όπως είχε γραφτεί στο πλαίσιο της σεναριολογίας των τελευταίων ημερών όμως η συνάντηση φούντωσε τις σχετικές φήμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση