GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκατσε ένα λεπτό στον πάγκο και παραιτήθηκε η Έλενα Κόστα, η πρώτη προπονήτρια ποδοσφαίρου αντρικής ομάδας

Λίγες ώρες μετά την άφιξή της στο προπονητικό κέντρο της Κλερμόν, όπου θα αναλάμβανε τα καθήκοντά της και επίσημα σε αντρική ομ...



Λίγες ώρες μετά την άφιξή της στο προπονητικό κέντρο της Κλερμόν, όπου θα αναλάμβανε τα καθήκοντά της και επίσημα σε αντρική ομάδα, η Έλενα Κόστα παραιτήθηκε!
Όπως μεταδίδει το "pamesports" έκατσε μόλις ένα λεπτό εκεί, έγραψε ιστορία και έφυγε. Η Equipe χαρακτηρίζει το θέμα ως "θεατρικό πραξικόπημα". Η ανακοίνωσε του συλλόγου λιτή: «Η κυρία Κόστα αποφάσισε να μην τιμήσει τον αρραβώνα της με τον σύλλογό μας».
Η Πορτογαλέζα ήλπιζε πως θα άλλαζε τη θέση των γυναικών στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Στο παρελθόν είχε εργαστεί στους Νέους της Μπενφίκα, αλλά και στις γυναικείες εθνικές ομάδες του Κατάρ και του Ιράν, ενώ βρισκόταν και στο τμήμα σκάουτινγκ της Σέλτικ.

Όλοι στο σύλλογο αναρωτιούνται τι πήγε στραβά, δηλώνοντας την βαθύτατη λύπη τους για το θέμα. Η Κόστα θα εξηγήσει σε συνέντευξη Τύπου τους λόγους που αποφάσισε να φύγει από την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση