GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαλκίδα: Αναζητούν αλλοδαπό που μαχαίρωσε δυο σε μπαρ

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές υπηρεσίες της Εύβοιας για να εντοπίσουν έναν επικίνδυνο αλλοδαπό κακοποιό, που τραυμ...


Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές υπηρεσίες της Εύβοιας για να εντοπίσουν έναν επικίνδυνο αλλοδαπό κακοποιό, που τραυμάτισε δυο Έλληνες με μαχαίρι κατά τη διάρκεια καυγά σε μπαρ της Χαλκίδας. Ωστόσο, τα στοιχεία του δεν είναι γνωστά, γεγονός που καθιστά δύσκολη τη σύλληψή του.
Ο λόγος της συμπλοκής στο νυχτερινό μαγαζί, παραμένει άγνωστος. Ωστόσο, δράστης και θύματα φαίνεται πως είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Μια παρεξήγηση προκάλεσε συμπλοκή και ο δράστης, που πιθανότατα είναι Αλβανός, έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα έναν 44χρονο και έναν 50χρονο!
Το μαχαίρωμα συνέβη μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων, που όμως δεν πρόλαβαν να επέμβουν για να ακινητοποιήσουν τον δράστη ο οποίος διέφυγε τρέχοντας. Τα θύματα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου νοσηλεύονται εκτός κίνδυνου.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση