GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καυγάδισε με τον γείτονα και τον χαράκωσε!

«Μύγα στο σπαθί του» δεν σήκωνε ένας 40χρονος στο Βασιλικό Ευβοίας, που έγινε έξαλλος όταν είδε έναν ηλικιωμένο γείτονά του να ...



«Μύγα στο σπαθί του» δεν σήκωνε ένας 40χρονος στο Βασιλικό Ευβοίας, που έγινε έξαλλος όταν είδε έναν ηλικιωμένο γείτονά του να τριγυρίζει στο περιβόλι του! Έτσι, άρπαξε ένα μαχαίρι και τον κάρφωσε με αυτό στο πρόσωπο τραυματίζοντάς τον!
Οι λόγοι για τους οποίους ο 65χρονος άνδρας εισέβαλε στο περιβόλι του 40χρονου γείτονά του το πρωί της Κυριακής, δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Όμως, ο ιδιοκτήτης τον αντιλήφθηκε και οι δυο τους άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα για λίγα λεπτά, ώσπου ο 40χρονος αγρότης πήρε το μαχαίρι και χαράκωσε τον παρείσακτο στο δεξί μάγουλο!

Στο χωριό ξέσπασε πανδαιμόνιο από την παρ’ ολίγο τραγωδία και ο 65χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν το τραύματα του και παρέμεινε για νοσηλεία εκτός κινδύνου. Ο 40χρονος δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενος για σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση