GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Containers: Σε αναζήτηση «έξυπνου» μοντέλου μετά την Ρ3 εποχή

Υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές λύσεις. Ήταν μία από τις πρώτες επισημάνσεις-διαπιστώσεις ειδικών αναλυτών που από προχθές έχου...



Υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές λύσεις. Ήταν μία από τις πρώτες επισημάνσεις-διαπιστώσεις ειδικών αναλυτών που από προχθές έχουν ανοίξει ένα νέο κύκλο συζητήσεων για τις επιπτώσεις (απόνερα) της Κινεζικής απόφασης να μην «δεχθεί» την Ρ3 παρά το γεγονός ότι Ευρώπη και ΗΠΑ δεν είχαν αντιρρήσεις στη δραστηριοποίηση της «συμμαχίας».

Μερίδα δημοσιευμάτων μάλιστα κάνουν λόγο για νέες επιλογές που έχουν πέσει στο τραπέζι εξεταζόμενες από τις εταιρίες που συνθέτουν την Ρ3 γεγονός που οδηγεί αβίαστα στο συμπέρασμα ότι πολύ σύντομα ίσως οδηγηθούμε σε ένα νέο μοντέλο που δεν θα «σκοντάψει» στις αιτιάσεις περί μονοπωλίων και άλλων τινών. Τις οποίες άλλωστε είχαν από καιρού αποτυπώσει στους «προβληματισμούς τους» οι αναλυτές του τομέα μερικοί εκ των οποίων είχαν εκφράσει και τον κίνδυνο να μείνει ανενεργό ένα σημαντικό μέρος του τονάζ πλοίων του τομέα για να διαψευστούν όμως στη συνέχεια από τα στοιχεία.
Όπως και να έχει βρισκόμαστε μπροστά σε αναζήτηση ενός νέου μοντέλου κατ επιταγή του διεθνούς εμπορίου που αναζητά ταχύτητα και μειωμένα κόστη μεταφοράς αλλά και της πραγματικότητας που αντιμετωπίζει στο σύνολό της η ναυτιλιακή βιομηχανία με το κόστος των καυσίμων και των ελαιολιπαντικών να βρίσκονται στα ύψη αλλά και τη νομοθεσία περί αέριων ρύπων να μην αφήνει διεξόδους. Και είναι κάτι περισσότερο από σίγουρο ότι στην ίδια λογική ήδη έχουν εισέλθει και οι άλλες «συμμαχίες» οι οποίες περίμεναν το «τέστ» που υπέστη ή Ρ3 για την αναζήτηση νέων μοντέλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση