GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το έγκλημα ήταν στο DNA τους!

Δεσμοί αίματος και στην παρανομία! Αυτό προκύπτει από το νέο περιστατικό ληστείας που σημειώθηκε σε βάρος Ιταλού τουρίστα στην ...



Δεσμοί αίματος και στην παρανομία! Αυτό προκύπτει από το νέο περιστατικό ληστείας που σημειώθηκε σε βάρος Ιταλού τουρίστα στην Χερσόνησο, λίγα μόλις 24ωρα μετά την ληστεία που έγινε σε βάρος ζευγαριού από την Ολλανδία, όπως είχε γράψει το Cretalive.

Στην περίπτωση των Ολλανδών, οι αστυνομικοί της Χερσονήσου με την συνδρομή αστυνομικών του ΤΑΕ αλλά και της Ασφάλειας Ηρακλείου είχαν συλλάβει τρεις νεαρούς, εκ των οποίων οι δύο ανήλικοι.

Οι δύο 17χρονοι και ο 20χρονος συνεργός τους ξυλοκόπησαν το ζευγάρι στη μέση του δρόμου προκειμένου να αποσπάσουν τα κινητά τηλέφωνα. Μάλιστα προσέγγισαν τον Ολλανδό με το πρόσχημα ενός τσιγάρου.

Με την άμεση κινητοποίηση των Αρχών, οι τρεις συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην Δικαιοσύνη. Αναμένεται να απολογηθούν αύριο. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, θα έχουν και ...παρέα.

«Σκυτάλη» στα ...αδέλφια

Όπως αποκαλύφθηκε, οι δράστες της ληστείας σε βάρος του Ιταλού είναι αδέλφια των εμπλεκόμενων στην ληστεία σε βάρος των Ολλανδών. Ο ένας είναι δίδυμος αδελφός του 17χρονου, ο δεύτερος είναι ο μικρότερος αδελφός του 20χρονου και ο τρίτος είναι κοινός φίλος τους.

Στην περίπτωση του Ιταλού οι νεαροί παραβάτες άρπαξαν το πορτοφόλι του, εκείνος αντέδρασε και έτσι ασκήθηκε βία σε βάρος του.

Η δεύτερη «τριάδα» αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στο Δικαστικό Μέγαρο, ενώ θα απολογούνται οι πρώτοι τρεις.

Αστυνομικοί κύκλοι υπογραμμίζουν ότι παρά το νεαρό της ηλικίας τους, απασχολούν συστηματικά με την παραβατική συμπεριφορά τους και πρόκειται για άτομα τα οποία συνεχώς «βρίσκουν» μπροστά τους.

Έχουν συλληφθεί αλλεπάλληλες φορές, όμως παρά τις ευκαιρίες που τους έχουν δοθεί από πλευράς Δικαιοσύνης λόγω κυρίως της ανηλικότητας τους, αδιαφορούν και συνεχίζουν ακάθεκτοι τη δράση τους.

1 σχόλιο

  1. Αηδία, μπόχα, βρώμα, δυσωδία.

    Εξωθεσμικά κέντρα προσπαθούν να διαλύσουν τους ΑΝΕΛ και τη ΔΗΜΑΡ ( και δημιούργησαν το Ποτάμι ) για να στηρίξουν το ΔΝΤ, το μνημόνιο και ωθούν "ανεξάρτητους" βουλευτές να ψηφίσουν Πρόεδρο για να μην πέσει η συγκυβέρνηση ΝΔ- Ελιάς.

    Τα γεγονότα θυμίζουν σκηνικό 1965, αλλά οι νεώτεροι δεν είχαν φανταστεί τέτοιο σκηνικό. Παράκεντρα εξουσίας αφού επέβαλλαν δοτούς "πρωθυπουργούς και υπουργούς", σύμφωνα με την επίσημη παραδοχή από επίσημα χείλη, τώρα προσπαθούν να κρατήσουν τα πρόσωπα αυτά στη κυβέρνηση και να οδηγήσουν αντιμνημονιακούς βουλευτές σε ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ από τις ιδέες τους και, εν καιρώ, να ψηφίσουν τον πρόεδρο που θα προτείνουν ΝΔ και Ελιά.

    Έτσι μεθόδευσαν άγριο πόλεμο λάσπης, συκοφαντιών, υπονόμευσης των ΑΝΕΛ και της μη μνημονιακής ΔΗΜΑΡ, με βοήθεια από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ ( που στήριξαν με λύσσα ΝΔ και Ελιά και Ποτάμι στις ευρωεκλογές, χάνοντας κάθε ίχνος αξιοπρέπειας και αξιοπιστίας ),και συνεχίζουν ακάθεκτοι το έργο τους. Μέσω στημένων εκπομπών και μεγαλοδημοσιογράφων προσπαθούν να παρασύρουν "ανεξάρτητους" βουλευτές και να τους οδηγήσουν πίσω στα μαντριά, για να σωθεί το μνημόνιο, το ΔΝΤ, τα χαράτσια, οι φόροι και όλα όσα σχεδιάζουν ερήμην του ελληνικού λαού. Ας τους καμαρώσουν όσοι ψήφισαν ΝΔ, Ελιά και Ποτάμι αυτές τις εκλογές !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση