GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αφιερωμένο στην Εθνική το doodle της Google

Στην νίκη της εθνικής Ελλάδας επί τις Ακτής Ελεφαντοστού και στην πρόκριση της ομάδας στους 16 καλύτερους του Παγκοσμίου Κυπέλλου Πο...


Στην νίκη της εθνικής Ελλάδας επί τις Ακτής Ελεφαντοστού και στην πρόκριση της ομάδας στους 16 καλύτερους του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου είναι αφιερωμένο το σημερινό doodle στο «ελληνικό» site της Google.
Το doodle είναι αρκετά ευφάνταστο με αναφορές τόσο στις χώρες του αγώνα όσο και στην χώρα που φιλοξενεί το Μουντιάλ, τη Βραζιλία.
Μεταξύ δύο φοινίκων που φαίνονται να βρίσκονται σε εξωτική ακτή, βρίσκεται ένα «περίπτερο» με τη σημαία της Βραζιλίας που παραπέμπει σε beach bar, όπου το «G» της Google ρουφάει το ποτό του από μία καρύδα.
Σε δύο κοντάρια που είναι καρφωμένα στην άμμο, κυματίζουν οι σημαίες των χωρών που έπαιξαν στον αγώνα, τόσο της νικήτριας Ελλάδας όσο και της ηττημένης Ακτής Ελεφαντοστού.
Πηγή: www.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση