GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eβαλαν στο μάτι τα… στάδια σε Βοιωτία και Πιερία

Τα συνήθως αφύλακτα δημοτικά στάδια αποτελούν προσφιλή πεδία δράσης για κάθε λογής μικροκακοποιούς που προσπαθούν να βγάλουν «μεροκά...


Τα συνήθως αφύλακτα δημοτικά στάδια αποτελούν προσφιλή πεδία δράσης για κάθε λογής μικροκακοποιούς που προσπαθούν να βγάλουν «μεροκάματο» κλέβοντας ό,τι μπορούν. Αυτός που τρύπωσε στο εσωτερικό του Δημοτικού σταδίου στην Αλίαρτο Βοιωτίας, πάντως, ήταν «κυνηγός» μετάλλων.
Πρόκειται για έναν τσιγγάνο που συνελήφθη από αστυνομικούς επ» αυτοφώρω, τη στιγμή που είχε τρυπώσει στον αθλητικό χώρο και είχε «ξηλώσει» 15 μεταλλικούς συνδετήρες από το αυτόματο σύστημα ποτίσματος του χλοοτάπητα! Τα αξίας περίπου 1.000 ευρώ μεταλλικά αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο Δήμο Αλίαρτου– Θεσπιέων, ενώ ο δράστης πήρε την άγουσα για τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών.
*** Μέσα στο χώρο του Δημοτικού Σταδίου Κατερίνης έδρασε ένας 32χρονος που «βούτηξε» το κινητό ενός 17χρονου σε μια στιγμή απροσεξίας του. Όμως, κάποιοι τον είδαν και έβαλαν τις φωνές, με αποτέλεσμα να επέμβουν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που βρίσκονταν τυχαία εκεί και να τον συλλάβουν. Το κινητό αποδόθηκε στο ανήλικο παιδί, ενώ ο 32χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση