GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέλος το Heathrow, μόνο Stansted: Πωλήθηκε στην American Airlines η χρονοθυρίδα των Κυπριακών Αερογραμμών

Ώρα μηδέν για τις Κυπριακές Αερογραμμές. Σε τελική συμφωνία κατάληξαν οι Κυπριακές Αερογραμμές (ΚΑ) με την εταιρεία American ...



Ώρα μηδέν για τις Κυπριακές Αερογραμμές.
Σε τελική συμφωνία κατάληξαν οι
Κυπριακές Αερογραμμές (ΚΑ) με την εταιρεία American Airlines για διάθεση της χρονοθυρίδας που κατέχει στο αεροδρόμιο Χήθροου του Λονδίνου, σύμφωνα με ανακοίνωση τους.Οι Κυπριακές Αερογραμμές αναφέρουν ότι ως αποτέλεσμα «εξασφαλίζουν ένα πολύ σημαντικό έσοδο της τάξης των 31 εκατ. δολαρίων, το οποίο θα ενισχύσει τη ρευστότητα της εταιρείας και για το 2015».

Προσθέτουν ότι «αξιοποιούν στο σωστό χρόνο την αξία της χρονοθυρίδας, αφού σε μια ενδεχόμενη αρνητική απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το Σχέδιο Αναδιάρθρωσης της εταιρείας, η αξία της χρονοθυρίδας θα εκμηδενιζόταν και θα επέστρεφε αυτόματα στην κατοχή των αρχών του αεροδρομίου του Χήθροου».

Παράλληλα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «ικανοποιούν πλήρως ένα βασικό όρο του Σχεδίου Αναδιάρθρωσης, ο οποίος προνοεί την πώληση των δύο χρονοθυρίδων της εταιρείας στο αεροδρόμιο Χήθροου του Λονδίνου».

Αναφέρουν ακόμη ότι «θα μπορέσουν να καταστήσουν εφικτή τη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης του δρομολογίου Λάρνακας – Λονδίνου, το οποίο τώρα είναι ζημιογόνο».

Συμπληρώνουν ότι «θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν το δρομολόγιο Λάρνακα – Λονδίνο σε άλλο αεροδρόμιο της βρετανικής πρωτεύουσας, αυξομειώνοντας τη συχνότητα και βελτιώνοντας την ώρα των πτήσεων».

Στα πλαίσια αυτά, οι Κυπριακές Αερογραμμές ενημερώνουν το επιβατικό κοινό ότι θα συνεχίσουν κανονικά τις πτήσεις τους προς το Λονδίνο, αλλά με προορισμό το αεροδρόμιο Stansted.

Το δρομολόγιο Λάρνακα – Stansted θα ξεκινήσει από τις 14 Σεπτεμβρίου 2014.

Σημειώνεται ότι μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου 2014, οι πτήσεις των Κυπριακών Αερογραμμών προς και από το αεροδρόμιο Χήθροου θα εκτελούνται κανονικά.

Αναφέρεται τέλος ότι «οι επιβάτες των Κυπριακών Αερογραμμών που έχουν κρατήσει θέση για το Λονδίνο μετά τις 13 Σεπτεμβρίου 2014 θα ειδοποιηθούν από την Εταιρεία για ανάλογη αναπροσαρμογή του εισιτηρίου τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση