GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Jay, έλα στη Βραζιλία»!

Ό,τι και να γίνει για τον μικρό Jay μοιάζει λίγο για ν’ ανταποδώσει τα συναισθήματα και την ψυχική δύναμη που μοιράζει. Βλέποντάς τ...


Ό,τι και να γίνει για τον μικρό Jay μοιάζει λίγο για ν’ ανταποδώσει τα συναισθήματα και την ψυχική δύναμη που μοιράζει.
Βλέποντάς τον ωστόσο να πανηγυρίζει σαν Έλληνας το γκολ του αγαπημένου του Γιώργου Σαμαρά και επιβεβαιώνοντας τη χαρά που παίρνει απ’ τα επιτεύγματά του, το ενδεχόμενο να ταξιδέψει στη Βραζιλία μετατράπηκε σχεδόν σε λαϊκή απαίτηση.
Υιοθετώντας λοιπόν στην επιθυμία του κόσμου, η ΕΠΟ έκανε αυτό που επιδιώχθηκε και μέσω σελίδας στο Facebook: Προσφέρθηκε να κανονίσει τα πάντα ώστε ο μικρός Σκωτσέζος να βρεθεί δίπλα στον Σαμαρά και την υπόλοιπη ομάδα.
«Είμαστε ενήμεροι για τη σελίδα. Δεν έχω facebook και δεν ασχολούμαι με social media. Σήμερα το πρωί σε μία συνομιλία με τον κύριο Σαρρή, αν είναι εφικτό να κανονίσουμε τα εισιτήρια να δει το ματς με την Κόστα Ρίκα. Αν δεν προλάβουμε τώρα, ελπίζω να πάνε όλα με την Κόστα Ρίκα και να είναι στο επόμενο παιχνίδι», είπε ο «Sam» στη σημερινή του συνέντευξη.
«Θα επικοινωνήσουμε με τον πατέρα του παιδιού. Αν πάρουμε το ΟΚ, θα προχωρήσουμε στη διαδικασία με τα εισιτήρια. Ώσπου να το κάνουμε, όμως αυτό, έχουμε μία φανέλα της Εθνικής ομάδας θα την υπογράψουμε όλοι και θα τη στείλουμε στον Τζέι. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Έχουμε δώσει όλοι ραντεβού μαζί του στο Μπέλφαστ», προσέθεσε.
Κλείνοντας, δε, έστειλε και το δικό του μήνυμα στον φίλο του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μου δίνεις τρομερή δύναμη και σ’ ευχαριστώ. Το χαμόγελο και η υποστήριξή σου δίνει δύναμη σε όλους στην Εθνική ομάδα. Ελπίζω να σε δω σύντομα. Αυτή η φανέλα είναι για σένα. Αν δεν την πάρεις από μένα, θα στη στείλουμε. Είμαι περήφανος που είσαι φίλος μου. Ελπίζω να σε δω σύντομα, φίλε».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση