GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ειδική έκδοση του Jeep Renegade

Μέσα από την ιστοσελίδα της Jeep βγήκε η είδηση πως η αμερικάνικη εταιρεία έχει σχέδια για μια ειδική έκδοση του Renegade, την ...



Μέσα από την ιστοσελίδα της Jeep βγήκε η είδηση πως η αμερικάνικη εταιρεία έχει σχέδια για μια ειδική έκδοση του Renegade, την Opening Edition.
Στηρίζεται στην κορυφαία έκδοση Renegade Limited και χαρακτηρίζεται εξωτερικά από τα δύο χρώματα Bright White και Omaha Orange, από τη μαύρη οροφή και από τις 18άρες ζάντες αλουμινίου.
Οι αλλαγές στο εσωτερικό είναι σχετικά περιορισμένες, ενώ το μάτι πέφτει στις πορτοκαλί λεπτομέρειες και στα σχετικά σηματάκια. Το Renegade Opening Edition διαθέτει μαύρα δερμάτινα καθίσματα με πορτοκαλί ραφές, ενώ στον εξοπλισμό του περιλαμβάνεται ο διζωνικός κλιματισμός.
Προεξάρχοντα χαρακτηριστικά της καμπίνας είναι και η ψηφιακή οθόνη στον πίνακα οργάνων και το σύστημα infotainment με οθόνης αφής 6,5 ιντσών με δορυφορική πλοήγηση.
Το Renegade Opening Edition θα διατίθεται με τους εξής κινητήρες:
- 1.4 MultiAir2 turbo βενζίνης (140 PS, 230 Nm)
- 1.6 MutliJet II turbo diesel (120 PS, 320 Nm)
- 2.0 MutliJet II turbodiesel (140 PS, 350 Nm)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση