GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kλειστά τα Σαββατοκύριακα το Αρχαιολογικό Μουσείο της Νικόπολης και ο αρχαιολογικός χώρος της Κασσώπης!

Kλειστά συνεχίζουν να παραμένουν τα Σαββατοκύριακα το Αρχαιολογικό Μουσείο της Νικόπολης και ο... αρχαιολογικός χώρος της Κασσ...



Kλειστά συνεχίζουν να παραμένουν τα Σαββατοκύριακα το Αρχαιολογικό Μουσείο της Νικόπολης και ο...
αρχαιολογικός χώρος της Κασσώπης στην Ήπειρο,παρότι μπήκαμε στον Ιούνιο και η τουριστική σεζόν έχει ξεκίνησε και επίσημα πλέον, όπως διαβάζουμε στο epirusgate.blogspot.gr.

Παρά το γεγονός ότι οι θέσεις φυλάκων που είχε προκηρύξει το Υπουργείο καλύφτηκαν και οι φύλακες ξεκίνησαν να εργάζονται από την περασμένη Δευτέρα 2 Ιουνίου, δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει εκδοθεί η απαραίτητη σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση που θα εγκρίνει την αμοιβή των φυλάκων των μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων για την εργασία τους στα Σαββατοκύριακα, με αποτέλεσμα τόσο το Μουσείο όσο και ο χώρος της Κασσώπης να είναι επισκέψιμοι μόνο τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα που η επισκεψιμότητα είναι αυξημένη, να παραμένουν κλειστοί.
Σύμφωνα με πληροφορίες η ΛΓ’ Εφορεία Αρχαιοτήτων έχει ήδη επισημάνει το γεγονός προς το αρμόδιο Υπουργείο, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση