GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kαύσωνας και βροχές την ερχόμενη εβδομάδα - Σκοτσέζικο ντουζ για τους Έλληνες ο καιρός

Στους 37 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος την Τετάρτη και την Πέμπτη, με καταιγίδες να συμπληρώνουν το σκηνικό του καιρού... Προ τ...



Στους 37 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος την Τετάρτη και την Πέμπτη, με καταιγίδες να συμπληρώνουν το σκηνικό του καιρού...
Προ των πυλών φαίνεται πως βρίσκεται, καθώς αναμένεται να κάνει «ποδαρικό» τις επόμενες ημέρες, με τον υδράργυρο στις περισσότερες περιοχές της χώρας να αγγίζει ακόμα και τους 37 βαθμούς Κελσίου. Ωστόσο, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) το σκηνικό του καιρού θα «ντύσουν» σποραδικές βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Αναλυτικά, τη Δευτέρα, στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το Βορειοανατολικό Αιγαίο θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και βελτίωση το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά. Η ορατότητα τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες.

Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια από δυτικές διευθύνσεις τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Τρίτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οι νεφώσεις θα αυξηθούν στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα βόρεια.

Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο στα ανατολικά και νότια.

Την Τετάρτη στα βόρεια θα εκδηλωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα δυτικά.

Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί με την ιδία ένταση.

Θερμοκρασία: Θα κυμανθεί σε σχετικά υψηλή επίπεδα, ενδεικτικές τιμές σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, ανατολική Πελοπόννησο και Κρήτη 35 με 37 βαθμοί Κελσίου.

Την Πέμπτη στα βόρεια και βαθμιαία στα κεντρικά, την ήπειρο και το βόρειο Ιόνιο θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες προβλέπονται νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση