GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πουλούσαν ο ένας στον άλλο το κλεμμένο laptop

Ένας κλεμμένος υπολογιστής που έκανε… βόλτες από χέρι σε χέρι μεταξύ τεσσάρων κλεπταποδόχων, οδήγησε στην εξιχνίαση της κλοπής του α...


Ένας κλεμμένος υπολογιστής που έκανε… βόλτες από χέρι σε χέρι μεταξύ τεσσάρων κλεπταποδόχων, οδήγησε στην εξιχνίαση της κλοπής του από ένα κατάστημα στην πόλη της Δράμας, αλλά και σε άλλες δύο διαρρήξεις σε ένα ψιλικατζίδικο και σε ένα φαρμακείο οι οποίες είχαν διαπραχθεί τον περασμένο Μάρτιο!
Από τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας, διαπιστώθηκε ότι ο κλεμμένος υπολογιστής πουλήθηκε αρχικά σε έναν 19χρονο και από αυτόν διαδοχικά σε άλλους τρεις Έλληνες ηλικίας 25, 28 και 42 χρόνων. Κανείς από τους δράστες δε συνελήφθη, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ ο υπολογιστής παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Και στους τέσσερις σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, αλλά ο 19χρονος αποκάλυψε την ταυτότητα του αρχικού «πωλητή».
Πρόκειται για έναν 30χρονο ο οποίος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές και αποδείχθηκε ότι αυτός είχε διαρρήξει τα τρία καταστήμα, από τα οποία είχε κλέψει ακόμη 50 ευρώ, πακέτα τσιγάρων και διάφορα φάρμακα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση