GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Mέχρι πότε θα υπάρχει το γκέτο ανομίας και κάθε μορφής εγκληματικότητας;

Επιστολή του ΕΒΕΔ στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Την παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Βασ. Κικίλια για το θέμα...


Επιστολή του ΕΒΕΔ στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.
Την παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Βασ. Κικίλια για το θέμα του τσιγγανομαχαλά στο Καρακόνερο, ζητά το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.Σε επιστολή που έστειλε χθες αναφέρει τα εξής:
“Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,
Κατ’ αρχάς σας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την ανάληψη των νέων σας καθηκόντων και σας ευχόμεθα κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχετε να επιτελέσετε.
Απευθυνόμαστε σε εσάς για ένα πολύ σοβαρό θέμα που απασχολεί την πόλη της Ρόδου τα τελευταία χρόνια καθώς η απραξία των τοπικών αρχών δεν μπόρεσε να δώσει οριστική λύση.
Πρόκειται για τον καταυλισμό των αθιγγάνων στην περιοχή Καρακόνερο της Ρόδου όπου η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Καθημερινή καύση υλικών (κυρίως καλωδίων, πλαστικών, κλπ) από τους αθίγγανους δημιουργεί αποπνικτική και επιβλαβή για την υγεία ατμόσφαιρα στους κατοίκους της γύρω περιοχής, οι οποίοι έχουν φτάσει σε απόγνωση. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η προ ολίγων ημερών φωτιά που κατέστρεψε ολοσχερώς το κτίριο και τα εμπορεύματα μιας μεγάλης επιχείρησης στην περιοχή, φωτιά η οποία σύμφωνα με μαρτυρίες ξεκίνησε από τον παρακείμενο καταυλισμό.
Οι επιχειρηματίες-μέλη μας της γύρω περιοχής καθώς και οι κάτοικοι αγωνιούν πλέον όχι μόνο για τα περιουσιακά τους στοιχεία αλλά και για την ίδια τους την ζωή.
Παρακαλούμε θερμά για την προσωπική σας παρέμβαση στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων σας προκειμένου να δοθεί μία οριστική λύση σε αυτή τη μάστιγα για το νησί της Ρόδου. Η συντήρηση ενός γκέτο ανομίας, πηγή κάθε μορφής εγκληματικότητας αλλά και μόνιμη απειλή δεν μπορεί να γίνεται ανεκτή από μία πολιτισμένη και ευνομούμενη πολιτεία.
Ο Πρόεδρος
Γιάννης Πάππου”
πηγή: rodiaki.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση