GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη: Η απόφαση του Mega για Πέτρο και Τζένη! "Κόβονται" ή συνεχίζουν;

Θα είναι Κωστόπουλος - Μπαλατσινού στο Mega του χρόνου; "Κλείδωσε" το νέο δίδυμο που...



Θα είναι Κωστόπουλος - Μπαλατσινού στο Mega του χρόνου; "Κλείδωσε" το νέο δίδυμο που...
από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα τεθεί αντιμέτωπο του "οδοστρωτήρα" Γιώργου Λιάγκα και της σύζύγου του! Θα είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος με τη Τζένη Μπαλατσινού ή όχι;

Κατ' αρχήν, όπως θα καταλάβατε η είδηση είναι ότι συνεχίζεται η πρωινή - ψυχαγωγική ζώνη του μεγάλου καναλιού! Κι από κει και πέρα... έρχεται η αποκάλυψη: Ναι, "κλείδωσε" το ήδη υπάρχον δίδυμο για τη θέση των παρουσιαστών, με την έναρξη της εκπομπής να τοποθετείται χρονικά στις αρχές του Οκτώβρη!
Την πληροφορία επιβεβαιώνει η Ντέπυ Γκολεμά, μέσα από τη στήλη της στη Realnews, ενώ πιο πανηγυρική επιβεβαίωση από την ίδια τη Τζένη δεν υπάρχει:
Το markos.tv συνάντησε την παρουσιάστρια στα γενέθλια του γιου της Μάξιμου στο Adventure Park στη Μαλακάσα, όπου σε σχετική μας ερώτηση η Μπαλατσινού δεν αρνήθηκε ότι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με το Mega και τη νέα χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση