GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Mundial 2014: Τα πιο ωραία τιτιβίσματα

Χαμός γίνεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη χρήση του Twitter. Δείτε ποιες ήταν οι πιο… tweeted στιγμές και αγώνες μέχρι στιγμής ...



Χαμός γίνεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη χρήση του Twitter. Δείτε ποιες ήταν οι πιο… tweeted στιγμές και αγώνες μέχρι στιγμής στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Το Twitter σαρώνει στην κυριολεξία σε αυτό το Μουντιάλ ίσως περισσότερο από κάθε άλλο μεγάλο ραντεβού στο παρελθόν (και πού είμαστε ακόμα). Οι στιγμές όμως που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν τρεις. Και όταν λέμε στιγμές, εννοούμε τα τιτιβίσματα στο αμέσως επόμενο λεπτό του συμβάντος. Κορυφαία όλων λοιπόν είναι μέχρι τώρα το αυτογκόλ του Μαρσέλο στην πρεμιέρα (378.095), το γκολ του Νεϊμάρ στο ίδιο ματς (280.265) και η αποβολή του Πέπε κόντρα στη Γερμανία (261.026), όπου φαντάζεστε το τι κράξιμο έπεσε στον Πορτογάλο αμυντικό.

Ως αγώνες όμως, δηλαδή κατά τη διάρκεια τους, συμπεριλαμβάνονται επίσης και τα δύο ματς που αναφέρθηκαν πιο πάνω. Το απίστευτο νούμερο των 12,2 εκατ. συγκέντρωσε η πρεμιέρα Βραζιλία-Κροατία. Ακολούθησε με 8,95 εκατ. το Βραζιλία-Μεξικό, με το Γερμανία-Πορτογαλία να είναι τρίτο (8,9 εκατ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση