GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι σωστοί κανόνες για τον Έλληνα φίλαθλο που θα δει Mundial στην TV!

Όπως είναι γνωστό τίποτα δεν μπορείς να απολαύσει ο άνθρωπος εάν δεν είναι προετοιμασμένος σωστά... Εξαίρεση δεν θα μπορούσε...



Όπως είναι γνωστό τίποτα δεν μπορείς να απολαύσει ο άνθρωπος εάν δεν είναι προετοιμασμένος σωστά...

Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει η γιορτή του Παγκόσμιου Ποδοσφαίρου οπότε σας παραθέτουμε τους χρυσούς κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο Έλληνας φίλαθλος που θέλει να δει τους αγώνες του Μουντιάλ.

Έχουμε και λέμε:
1. Απαραιτήτως προμήθειες με μπύρες τουλάχιστον τρεις ημέρες πριν την έναρξη του φεστιβάλ (οι καθυστερημένοι μπορείτε να προλάβετε ακόμα και σήμερα).

2. Οι μπύρες μετά την είσοδο τους στο σπίτι, τοποθετούνται στην κατάψυξη δύο τουλάχιστον ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

3. Ποτέ (μα ποτέ) δεν τρώμε ηλιόσπορο χωρίς να έχουμε πρώτα πλύνει τα δόντια μας (έτσι καταλαβαίνεις την διαφορά και πιάνει το αλάτι στα ούλα).

4. Γαριδοπατατάκια χρησιμοποιούνται ΠΑΝΤΑ μόνο σαν ορεκτικά και ουδέποτε (το τονίζω αυτό) σαν κυρίως πιάτο.

5. Οφείλουμε να έχουμε εναλλαγή στην διατροφή μας κατά την διάρκεια του Μουντιάλ. Πίτσα, σουβλάκια, γύρος, χάμπουργκερς και εναλλάξ (ακολουθήστε με όποια σειρά επιθυμείτε).

6. Οι…ανάγκες προς την λεκάνη γίνονται μόνο κατά την διάρκεια των ημιχρόνων καθώς και στα time-out που θα εφαρμοστούν για πρώτη φορά στην Βραζιλία λόγω ζέστης.

7. Γενέθλια, γιορτές, βαφτίσεις, γάμους και κάθε λογής κοινωνικές εκδηλώσεις, τις διαγράφετε από την μνήμη σας. Μετά το τέλος της διοργάνωσης…ευχαρίστως.

8. Αποφύγετε τα αναψυκτικά τύπου Light γιατί πίνετε περισσότερο, παχαίνετε περισσότερο και…χωνεύετε περισσότερο προκαλώντας ηχορύπανση, χάνοντας έτσι τον ρυθμό του αγώνα και την φωνή του…σπίκερ !

9. Τηλέφωνα, κονσόλες, I-pad κλπ. κλείνουν πάραυτα. Ανοίγουν μόνο όταν βάζει γκολ η αγαπημένη μας ομάδα και δη η Εθνική Ελλάδας για να καλέσουμε τους φίλους και να μοιραστούμε την χαρά μας.

10. Όταν βλέπουμε αγώνα σε ώρα κοινής ησυχίας φωνάζουμε περισσότερο από το κανονικό σε επίτευξη τέρματος για να εμπεδώσουν όσοι κοιμούνται ότι όντως είμαστε σε ώρα κοινής ησυχίας (!).

11. Όταν η θέαση του αγώνα γίνεται από 2 φιλάθλους και άνω επιτρέπονται βρισιές, φωνές και…βία ΜΟΝΟ κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής συνάντησης. Μετά το τέλος του αγώνα είμαστε και πάλι φίλοι. Πάνω απ’όλα το άθλημα.

12. Σε περίπτωση που χάσει η ομάδα μας δεν πλησιάζουμε την τηλεόραση και δεν πετάμε αντικείμενα προς την οθόνη ειδικά όταν είμαστε σπίτι μας. Αν βρισκόμαστε σε άλλο χώρο δικαιολογούμαστε να πετάξουμε κάτι ευρισκόμενοι εν βρασμώ ψυχής !!!!

13. Μην ξεχνάτε ότι η σωστή αμφίεση για να απολαύσουμε το Μουντιάλ είναι το Α και το Ω.

14. SεX επιτρέπεται μόνο μετά από νίκη της αγαπημένης μας ομάδας και KAMA SUTRA αν κερδίσαμε και με χατ-τρικ του…Μήτρογλου !

15. Εάν η Ελλάδα περάσει στην επόμενη φάση τότε αγοράζουμε (με δόσεις ελέω κρίσης) την 50άρα τηλεόραση που βάλαμε στο μάτι.

16. Προσέχουμε την υγιεινή διατροφή καθ’όλη την διάρκεια του Μουντιάλ για να μην πάρουμε έξτρα κιλά. Η λύση είναι απλή. Δεν ανεβαίνουμε ΠΟΤΕ στην ζυγαριά και κάνουμε πάντα γυμναστική μέχρι τελικής πτώσεως των…βλεφάρων μας !

Καλή επιτυχία σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους !!!!
allaksogolies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση